2777
2789
عنوان

همسایمون یه دروغ عجیب میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 34 پست
نه عزیزم فلش بردار برو در خونشون بگو من حتما فیلمشو میخوام مبخوام اکر این کارو کرده تنبیهش کنماصلا ب ...

همینو بهش گفتم نمیده 

سه بار اومده در خونمون یه بار خودش اومد

یه بار پسرشو به عنوان شاهد اورد

یه بار دوسته پسرشو اورد میگفت اینم اونجا بوده دیده

انقدم احمقم حتی حرفاشونو یکی نمیکردن هرکی یه چیز میگفت 

منم یه بار رفتم منطقی باهاش حرف زدم همه چیزو بهش گفتم 

همشم میگه فداسرش عیب نداره ولی این کارو کرده 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خوب کردی 😂حالا مطمئنی منظورش همون روز بوده؟روز قبلش نشکسته؟

نه میگفت همون روز 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو بهش گفتم نمیده سه بار اومده در خونمون یه بار خودش اومدیه بار پسرشو به عنوان شاهد اوردیه بار دو ...

ولش کن یارو مخش تاب داره

به رو خودت نیار ازشون فاصله بگیر در حد یه سلام باهاشچن رابطه داشته باش

ادامه بده همینو بهش میگم درو میبندم😂😂

همین خوبه😂

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱