2777
2789

سلام ما ۱۰ ساله ازدواج کردیم مشکل خاصی نداشتیم شوهرم آدم خوبی هست هم اخلاقی هم باقی مسایل ما مشکلی نداشتیم

حدودا ۵ ماه پیش سر یه بیفکری اون ۳۰۰ میلیون ضرر کردیم که مدام من‌ میگفتم ضرره اون گفت نه نیست گذشت کردم

باز الان نزدیک ۴۰۰ میلیون ضرر کرده تو بورس و من دیروز فهمیدم در شرایطی که داریم خونه میسازیم و رسما بیچاره شدیم باید ماشین زیر پام رو بفروشم 

حالا درد میدونید چیه اینکه میگه چیزی نشده

انکار هیج وقت نفهمیده اشتباه تاوان داره چون من گذشت کردم

اصلا براش مهم نیست اصلا

میگه تو شلوغش میکنی به خدا من شاید لنگ ۲ م پول باشم ولی اون به ۴۰۰ م میگه چیزی نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم طلاق بگیر یه ضرر سوم بزار روی دستشتو که میری دنبال شوهر بعدی اون بدبخت میمونه با بدهکاریش و مه ...

من مهریه نمیگیرم

همه اموالم به نام منه که نصفش رو میدم بهش

یعنی هیچ وقت تاوان اشتباهاتش رو نده؟ تا آخر عمر هی گند بزنه و بگه چیزی نشده

تاوان کارش طلاق گرفتن نیست 

میتونی قهر کنی یا برخورد جدی 

همین الان خودش حتما شرمنده است اما غرورش اجازه نمیده نشونت بده 

ولی طلاق راهش نیست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من مهریه نمیگیرمهمه اموالم به نام منه که نصفش رو میدم بهشیعنی هیچ وقت تاوان اشتباهاتش رو نده؟ تا آخر ...

شوهرت به اولتیماتوم نیاز داره 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

من بارها بهش تاکید کردم نره تو بورس بدون اجازه من رفته و اون پول هم برای من بوده 

دیگه ناراحتیش برام مهم نیست جوونیم با این کارهاش رفت

سال ۹۷ ام یه ضرر حدود ۴۰۰ به مول الان کرد تا کی تا کجا آخه

من مهریه نمیگیرمهمه اموالم به نام منه که نصفش رو میدم بهشیعنی هیچ وقت تاوان اشتباهاتش رو نده؟ تا آخر ...

اتفاق با اشتباه فرق میکنه 

بورس همینه شوهر منم 20میلیون چند سال پیش ضرر  کرد 

اما به روش نیاوردم مگه تقصیر اونه 

اونم بخاطر خانواده سپت اینکارا میره که ضرر پیش میاد غیر قابل پیش بینیه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

تاوان کارش طلاق گرفتن نیست میتونی قهر کنی یا برخورد جدی همین الان خودش حتما شرمنده است اما غرورش اجا ...

میگم برم دادخواست بدم حتی اگه طلاق نگیرم

اینکه من برم خیلی براش سنگینه

قهر که هستم باز چن روز دیگه یادش میره