2777
2789
عنوان

حس میکنم حسی بهم نداره

92 بازدید | 9 پست

سه هفته ای هست ب اصرار اون باهم وارد رابطه شدیم وانمود میکرد ک خیلی دوسم داره ولی الان زیاد برام وقت نمیذاره بااین ک اول رابطه هرکسی بیشترین وقتش برا پارتنرش هست این نه

با خودم میگم پس اگ چند وقت بگذره بدتر ازینم میشه 

اگ بهشم بگم میگ تو فقط نق میزنی

حتی یبار گف بیا کات کنیم 

بعدش معذرت خواهی کرد ک الکی گفته و بدون من نمیتونه 

کلا هربار با چرب زبونی منو نگه میداره 

حتی برا دیدنمم اصراری نداره

میگ سرم شلوغه فعلا بعدا درست میشه 

واقعا سر در گمم نمیدونم چیکار کنم 

بنظر شما چیکار کنم؟

تموم کن 🫤

این کجاش عاشقه 😂

آدم عاشق مگه به شوخی میگه بیا کات کنیم 

تاپیکام رو هم بخون 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من تجربه دوماهه دارم یارو حتی به دروغ گفت شوهرخواهرش فوت شدهدانشجوی پزشکی هم بودولی با یکی دیگه ...

میره تفریح هرجایی ک میره میگ اینجا انتن نیس حتی بعضی شبا ساعت ۹ میگ خستم میخوام بخوابم

حرفاش قشنگه تو عمل صفرررولی با چرب زبونی نگهم میداره

ببین عزیزم تو احتمالا سنت کمه هنوز زیاد با پسرا معاشرت نداشتی. باید با این پسر کات کنی و کات کردن هم از طرف تو باشه. این آدم به درد تو نمیخوره. هر وقت یکی اومد تو زندگیت که با نگاه کردن بهت چشاش از خوشحالی برق زد اونو دوست داشته باش. آموز باید تجربه کنی

ببین عزیزم تو احتمالا سنت کمه هنوز زیاد با پسرا معاشرت نداشتی. باید با این پسر کات کنی و کات کردن هم ...

اتفاقا سنمم کم نیس ۲۴

ولی انقد حرفاش قشنگ بود ک گفتم واای خدا این چقد منو دوس داره از ساعت ۱۲شب ک خوابیده تا ساعت ۳نبود 

بعد منم ی استوری گذاشتم با حالت طلبکارانه برگشته میگ میتونسی استوری بذاری نمیتونسی ی پیام بدی