2777
2789
عنوان

بزرگسالی همینه 🕊🙃

126 بازدید | 14 پست

داری چیزیو تعریف می‌کنی یهو دردش تویه کل وجودت می‌پیچه اما حفظه ظاهر می‌کنی. بزرگسالی همینه. دستاتو حلقه نمی‌کنی دور گردن کسی زار بزنی، چون خودت دیگه الان یه تکیه‌گاه محکمی :) 

((من چیزایی رو با خنده تعریف می‌کنم که‌ واسه ثانیه‌ به‌ ثانیه‌ش گریه کردم...  ))

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگم🥲♥️

تو یکی از بدترین حالت های زندگیم قرار دارم🥺برام دعا کم که بگذره یکم شرایطم بهتر شه 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

تو یکی از بدترین حالت های زندگیم قرار دارم🥺برام دعا کم که بگذره یکم شرایطم بهتر شه

قوی باش نانازی روزایه گابی هم می گذره دعا می کنم برات ♥️☹

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰

چه تعریف دقیقی👍

اصلا نالیدن در بزرگسالی تاثیر منفی فقط داره،بخاطر همینم نمی‌دانیم و شاید گاهی گول دیگران میزنیم.مثلا نکات منفی زندگیمون رو به دیگران نمیگیم و خوبیا رو پررنگتر بیان میکنیم.چون اگه مشکلاتو گفتی حل که نمیشه بعضی مشکلات از طرف دیگران هم رو سرت هوار میشه.

مثلا از بدیهای شوهرمون پیش کسی بگیم پشت سرمون میگن خودش مقصره و...تو اولین مشکل همونو به رخت میکشن ... مگه تعریف بدی همسر کنیم،همسر بدمون ،خوب میشه؟ نه خوب نمیشه.

فقط آبروی خودمون رو بردیم.خودمونو کوچیک کردیم...

چه تعریف دقیقی👍اصلا نالیدن در بزرگسالی تاثیر منفی فقط داره،بخاطر همینم نمی‌دانیم و شاید گاهی گول دی ...

آخ ارهههه چقد خوب گفتی گفتنش فایده نداره واقن 🥲 به اشناهات که اصن نباید بگی 🤌

قوی باش نانازی روزایه گابی هم می گذره دعا می کنم برات ♥️☹

مرسی مهربون💓

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

حل میشه یا کمرنگ تر میشه .قانون زندگی همینه

مرسی عزیزم🌱💓

به خانواده و فامیل خودت که اصلا گفتنش اشتباه محض هست.

اوهوم اصن درست نی گفتنش

برات دعا میکنم گلم.خواهش میکنم

لطف میکنی مهربون🤍🥺