2777
2789
عنوان

کسیو ندارم کمکم کنه بیاید لطفا

74 بازدید | 14 پست

من پارتنرم دعوای بدی باهم داشتیم شرایطمون خیلی بده

اون تحت فشار خانواده کارشه ولی با بی احترامی باهام رفتار کرد بهم گفت پام بمون یا برو گفت درکم کن جوابت بهم بده

منم بعد دو روز اینو فرستادم مطمنم پیاممو دید جواب نداد بعدش اینستا استوری از ماشین گذاشت

سلام عشقم
من فکرامو کردم
از هر دیدی ب حرفات نگاه کردم هرچی خاستم ی درصد از در مثبت بشون نگاه کنم نشد

۵ سالی ک باهم بودیم من چشم بسته بت اعتماد داشتم ولی تو ن
من برا کوچک ترین حرفم باید هزار قسمو شاهد بیارم ک تو باور کنی

مشکل اینجاست روز اول من ب فرض اینکه دوستیمون پیش زمینه ای برا اینده مشترکمونه هست اومدم تو رابطه ولی تو ایندتو با کسی دیگع میبینی

همیشه احترام خودتو خانوادتو داشتم و همیشه ب خودمو خانوادم بی احترامی کردی

الان پا ابرو خانوادم وسطه چیزی ک تو درکی ازش نداری
بجای اینکه مث ی مرد سینه سپر کنی بگی تو نگران نباش من حلش میکنم بر میگردی میگی دروغه

دیونه وار عاشقتم ولی عشق من کافی نی تا اینجاشم من رابطه رو پیش بردم دیگع خستع شدم از تنهایی جنگیدن دیگه بقیه اش دست توعه

با ارزوی موفقیت
خدافظ عشق اول اخرم

من اینو فرستادم دیگه چیزی نگفت بنظرتون کی مقصره موندم اگه تا شب جواب نداد با رفیقش حرف بزنم ببینم مزه دهنش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش متنت بفرست برام

عنوان

خریت کردم با یه پسر مجازی دوست شدم همش تهدیدم می‌کنه

متن 

چند وقت پیش با یه پسری مجازی دوست شدم شمارمو بهش دادم و یه عکس براش فرستادم الان همش تهدیدم می‌کنه 

میگه شمارتو پخش میکنم آبروتو میبرم 

یه شات های چرت و پرتی فرستاده میگه گوشیت رو هک کردم 

عکسی که فرستادم براش یه عکس خیلی عادی بود فقط شال نداشتم ولی اگه بره بزارن تو گروه های صیغه یابی شرفم میره حالا چیکار کنم ؟

کاربری دست دو تا دوست 

عزیزم ببین بازم هر طور خودت صلاح میدونی ولی پارتنر شما مشخصه زیاد قصدش جدی نیست و آدم پیگیری نیست از نظر من فراموش کنی بهتره یا رو در رو خیلی واضح و مختصر بازم حرفاتو بهش بزن ببین اصلا اوکی هست یا نه ولی تا اینجا که انگار آدم موندن نیست ولی خب بازم شما خودت بهتر می‌دونی امیدوارم تصمیم درستو بگیری 

عنوانخریت کردم با یه پسر مجازی دوست شدم همش تهدیدم می‌کنهمتن چند وقت پیش با یه پسری مجازی دوست شدم ش ...

اینکه کاری نداره دوتا راحل داری بدش دست پلیس فتا

عکسی که فرستادی بزار تو یه وبسایت هرجا عکست باشه پاکش میکنه