2777
2789
عنوان

این لیست جهیزیه خوبه یا کمه

350 بازدید | 28 پست

نسبت به رسم خودتون بگین

ظروف اشپزخونه کامل 

توستر 

خرد کن 

ابمیوه گیری چهار کاره 

سشوار 

اتو 

جارو برقی ماشین لباسشویی یخچال گاز صحفه ای و چهارتا فرش

تلیمزیون و مبل و تخت خواب با داماد 

بنظرتون کم برده با زیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت  به  رسم   ما،کم  بردی. من دزفولیم.مبل و تخت و  تی وی و...هم   با من  بود.کل وسایل خونه با ماست،داماد   خونه   میخره.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

از خودته؟

به نظرم در حد رفع نیازه ولی فرش زیاده چه خبره ۴ تاااا

دیگه با توجه به سبک زندگیشون بوده لابد

ما رسممون خیلی چیزاس و شلوغه ولی من موقع خرید یکسری وسیله هارا نخریدم مثل بخارشور، غداساز، سرخکن، پلوپز، ترازو و...بعضی وسایل هم اضافی هستن مثلا اسنک پز و چایساز ،ابمیوه گیری سالی یکی دوبار استفاده میکنم و به نظرم ضروری نبوده برای من

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
دوستم ماهشهر هیچی نبرد که

خب خودت  میگی  ماهشهر.   عرب ها  نمیبَرن هیچی،مگه به داماد  لطف کنن چیزی ببرن.  من دزفول رو گفتم‌.رسم  بدی  هست،ولی خب هست.  باقیشو نگفتم...ادامه داره ...صبحانه و  نهار    فردای عروسی،با   خانواده عروسه.  کل  اقوام  درجه یک   داماد رو   باید  صبحانه و    نهار  و خلعتی بده. خلعتی پارچه و   روسری میدن معمولا.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎