2777
2789
عنوان

یه حس عجیبی بهم میگه باردارم

214 بازدید | 14 پست

پریودام نامنظمه ولی الان دوماهه پریود نشدم

شکمم ورم کرده و زیرشکمم درد میکنه

امروز با سردرد از خواب بیدار شدم و یکم حالت تهوع

میترسم به همسرم بگم بیبی چک بخره چون قصد بارداری نداشتیم

تاشب باید صبر کنم که خودم برم بخرم 

حستون چیه؟

شما چه حسی دارین؟بنظرتون چی میشه؟استرس دارم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دختر دارم کلاس دومی هستقصد نداشتم باردار شمحست درست میگه؟

تقریبا دلم میگه البته مشخصاتت هم بی تاثیر نیست ، سی.نهات حساس شدن؟

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
نه اصلا

یه تست بده بیشتر بارداری ، شده تاحالا اینقدر نامنظم باشه پریودی هات؟

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
اره اکثرا نامنظم بودم ولی نه دیگه دوماه فوقش ۲۰ روزببخشید افزایش ترشح هم از علایمشه؟

احتمال بالا بارداری ، بله هست 

نمیدونم چی بگم🥺

تست بزار یه وقتا قرصا و فشار روحی یا تغذیه یا کم خونی و تنبلی تخمدان هم میشه 

تا شب بشه ومن تست بدم استرس منو کشته😅

نترس دیگه یا هستی یا نه بعد آزمایش بهتره تستا اشتباه هم میکنن ، بیشتر به ترست اضافه شد ؟😂

تا شب بشه ومن تست بدم استرس منو کشته😅

تست رو بزار صب  که ناشتایی بعد اول یکم جیش کن بعدش تست بزن 😅دقیق تره