2777
2789
عنوان

مامان ناخوانده

395 بازدید | 40 پست

سلام من پاریال یه خانمیو دیدم از همشهریهام بود گف دندون پزشکی تموم کردم و اینا شمارمو ازم گرف ..

دوشب پیش یه شماره ناشناس زنگ زد برنداشتم چند بار زنگ زد برداشتم تا خودشه گف شهرتون کار دارم امشب جاییو ندارم میشه بیام خونتون؟من هول شدم گفتم باشه..اگه از قبل میدونستم نمیذاشتم

خلاصه اومد گف فردا میرم و نرف دوبارع گف عصر میرم و بعد الکی یه زنگی زد گف فردا ساعت ۸ صبح  میرم انوز خوابه

بعد دیروز ک حرف میزد مثل روانیا بود ازش ترسیدم زنگ زدم مامانم اومد پیشم..شوهرم باهام دعوا کرد گف چرا گذاشتی یه غریبه ک نمیشناسیش بیاد خونمون...چیکار کنم بره چی بهش بگم؟میگه اومدم مدارکمو از کسی بگیرم بعد برم

میترسم دختر فراری باشه

منم خودم باردارم حالم بده از دیروز استرس دارم و حرص میخورم ..اینم مدام حرف میزنه مثل روانیا حالم بد میشه

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا چجوری یه غریبه رو راه میدین خونتون اخه ؟؟؟ من دوستای آشنامم که چند ساله میشناسم تو‌محیط خونم نمیارم فقط محدود به بیرونه روابطمون ، اخه این چه کاربه دختر خوب ! شاید اصلا طرف دزده ، آدم کشه چه میدونم 

واقعا چجوری یه غریبه رو راه میدین خونتون اخه ؟؟؟ من دوستای آشنامم که چند ساله میشناسم تو‌محیط خونم ن ...

میترسم ازش...چیکار کنم...بخدا اولین باره یکی میاد خونم خودش خودشو دعوت کرد اصن نذاشت من حرف بزنم 

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹
میترسم ازش...چیکار کنم...بخدا اولین باره یکی میاد خونم خودش خودشو دعوت کرد اصن نذاشت من حرف بزنم

دور از جون ها ولی الکی بگو ما یکی از فامیلامون فوت شده باید بربم شهرستان عزیزم مجبورم ازت خواهش کنم بری هتل 

سلام این اتفاق برای یکی از اقوام ما افتاد. وسیله جمع کردند گفتند می خواهیم بریم سفر. هر چی خانمه گفت من میمونم شما برید!! قبول نکردند همگی رفتند بیرون و در را قفل کردند. 

چ کاریه کردی اخه غریبه رو راه دادی خونت؟

نمیگی فراری باشه قاتل باشه دزد باشه 

الانم پاشو چمدون ببند بگو عازم سفریم شرمندت شدم بیشتر از این نمیتونم میزبانت باشم

مواظب باش چیزی از خونتون بر نداره. همین الان دست بکار شو تا بیرونش کنی. مادرت و خواهر و برادر و همسرت را هم بیار کمکت . چون بارداری یک وقت آسیبی بهت نزنه

سلام این اتفاق برای یکی از اقوام ما افتاد. وسیله جمع کردند گفتند می خواهیم بریم سفر. هر چی خانمه گفت ...

وای چقد رو باید دهشته باشی که صاحب خونه بره تو بمونی خونش🫤

عنوان زده مامان

فک کردم زن بابات شده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".