2777
2789
عنوان

تصمیم جدی به خودکشی

3037 بازدید | 123 پست

از بیرون شاید زندگی خوبی داشته باشم ولی خودم از زندگیم راضی نیستم از چند جهت تحت فشارم درسی مالی زندگی 

دارم به خودم و خدا فدصت میدم اگه از امروز تا یه ماه دیگه راهی نشونم داد هیچ وگرنه تو این یه ماه هر آن ممکنه عملی کنم فکرم رو خسته شدم دیگه تو این دنیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتبا میکنی 

منم چن سال کنکور دادم و خانوادم اذیتم میکردن خیلی اذیت شدم و بعًی وقتا این تصمیم اشتبا رو میگرفتم اما الحمدالله منصرف شدم خدا بزرگه 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
اشتبا میکنی منم چن سال کنکور دادم و خانوادم اذیتم میکردن خیلی اذیت شدم و بعًی وقتا این تصمیم اشتبا ر ...

منم چندین چند بار حتی سالای پیش به این قضیه فک کردم و منصرف شدم ولی الان دیگه واقعا خستم 

چقدر زندگی رو کره زمین رو بزرگش میکنی!

وسعت دیدت رو زیاد کن لطفا

خودت رو مرکز جهان داری تصور میکنی! زندگی تو برا کسی مهم نیست اگه میخوای به خاطر حرف دیگران خودتو بکشی

و دیگه اینکه خودکشی یه گزینه‌ست که همیشه و همیشه و همیشه روی میزه

عجله‌ت برا چیه؟