2777
2789
عنوان

معجزه…

402 بازدید | 28 پست

اگر ميخواهيد در زندگى معجزه ببينيد نماز صبح اول وقت بخوانيد

اگر ميخواهيد نمازى بخوانيد كه فرشتگان به تماشايش بيايند نماز صبح اول وقت بخوانيد

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

الان همه مردم دنیا چون نماز میخونن معجزه میبینن؟؟؟ 

ما داریم معجزه رو میبینیم پس واسه نماز هاییه که شماها میخونید،،،، اختلاس ها، آلودگی هوا، خشک شدن دریاچه ها، اعدام جوانان، شلیک به چشم دخترانمون، مردان باجناقی، دولت کارآمد، خوردن پول نفتمون، جزو بدبخترین کشورخایی در رتبه اقتصادی با اینکه منابع بیشمار داریم، کسی  حجابش و خودش انتخاب کنه زیر مشت و لگد میره، تورم، کارگری که توی ۱ ماه گوشت نمیتونه بخره و هزاران هزار معجزهههه.... خوبهههه... ادامه بدید تا معجزه های بیشتری ببینیم::))

ببخشید من رکم و تلخ...اما واقع نگرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه مردم دنیا چون نماز میخونن معجزه میبینن؟؟؟ ما داریم معجزه رو میبینیم پس واسه نماز هاییه که ش ...

دين من از سياست جداست

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
الان همه مردم دنیا چون نماز میخونن معجزه میبینن؟؟؟ ما داریم معجزه رو میبینیم پس واسه نماز هاییه که ش ...

تر و خشک باهم میسوزن 

لذا اونایی که نماز میخونن باید از تارک الصلاه ها گله مند باشن که باعث اینهمه بدبختی میشن

دين من از سياست جداست

اما سیاسیون برای دین شما تصمیم میگیرند و با دین شما ، دور از جونتون ازمون سواری میگیرند

بخدا، به قران، به تک تک پیامبرا قسم، اگه حضرت مهدی هم ظهور کنه، این آدمها بخاطر اینکه حایگاهشون به خطر نیفته، از دم تیغ ردش میکنن

شما ها چرا اینقدر دنیا تون کوچیکه

با همین حرفا دارن ازمون سواری میگیرن

رها کنید این حرفارو،،، با خدا مناجات میکنید باشه، اما فکر نکنید با این کارها عاقبتمون فرق میکنه،،،، شما مومنین باید جلو خیلی چیزها بیاستید،،،، شما اون دنیا باید پاسخ بدید و دردناکه اون لحظه که بفهمید داشتید راه اشتباهیو میرفتید

تر و خشک باهم میسوزن لذا اونایی که نماز میخونن باید از تارک الصلاه ها گله مند باشن که باعث اینهمه بد ...

خخخ

چقدر شماها در خواب غفلتید

شماها دارید برای فلسطینی هایی میجنگید که خودشون با نیم تنه میان تو المپیک

چقدر درد میکشم اونروزی که توی اون دنیا بفهمید این راه، اونی نبود که خدا ازتون میخواست

خیلی نماز صبح رو دوست دارم اما مدتیه اعتقاداتم ضعیف شده متاسفانه

روى ايمانت كار كن ايمانتو قوى و ريشه دار من هيچ چيزو هيچ كس نميتونه ضعيفش كنه

اما سیاسیون برای دین شما تصمیم میگیرند و با دین شما ، دور از جونتون ازمون سواری میگیرندبخدا، به قران ...

هر لحظه خدا رو تو زندگيم حسش ميكنم بهترين رفيقمه اينقدر هوامو داره كه نگو 

نه كسيو قضاوت ميكنم نه به اعتقاد و مدل زندگيه كسى كار دارم از سياست هم هيچى نميدونم فقط اينو ميدونم دنيا رو انگشت كوچيكه آقا امام حسين ميچرخه

نمیدونم...

مگه لذتى بالاتر از نماز اول وقت و نماز شب خوندن هست تو اين دنيا؟؟

شروع كن از خدا بخواه كمكت ميكنه

هر لحظه خدا رو تو زندگيم حسش ميكنم بهترين رفيقمه اينقدر هوامو داره كه نگو نه كسيو قضاوت ميكنم نه به ...

خدا توی هرلحظه زندگی همه هست

اما اون چیزی که ازش حرف میزنی ، سیاست نیست،همنوعاتن( دارن میمیرن زیر بار ظلم)

امام حسین گفت ، اگر دین نداری آزاده باش( امام حسین شب چراغث خاموش کرد و گفت هرکی نمیخواد بره))پس چرا شماها دست برنمیدارید از سر بقیه که نمیخوان مثل شما باشن؟؟؟

شماها آزاده نیستید

امیدوارم یه روزی برسه که بشه همه جمعیت ١٠ ملیونیتون برید به حکم جهاد با کفار و شهادتی که دوست دارید براتون رقم بخوره دوست من❤️❤️

خدا توی هرلحظه زندگی همه هستاما اون چیزی که ازش حرف میزنی ، سیاست نیست،همنوعاتن( دارن میمیرن زیر بار ...

مرسى از دعاى قشنگتون