2777
2789
عنوان

چند تا ایده برای اتاق خواب 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 7974 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا جمله مناسب برای دیوانه کردن مرد 

۱ من عاشق بوسه‌های آتیشی تو هستم ۲ من وقتی تو بغلتم خیلی حس خوبی دارم ۳ چقدر مدل موهاتو ریشات قشنگه بهت میاد ۴ برای دیدنت لحظه شماری می‌کنم ۵ عشقم من امشب مال توام ۶ با بازی کردن با بدنت لذت می‌برم 

۷ تومنو دیوونه می‌کنی عشقم ۸ توی س** اسمش رو زیاد صدا کنم و میم مالکیت بزارم ۹ بیا امشب یه شب فراموش نشدنی باشه ۸ بیا امشب یه شب فراموش نشدنی باشه 

۹ بیا امشب چیزای جدید امتحان کنیم

آفرين عزيزم 

ولى به نظرم اگه همه اين كارا رو پشت سر هم انجام بدى ،ديگه جذابيتى نداشته باشه و شايدم خوشش نياد 

هر چند وقت ى كار اينطورى انجام بدى براش جالب ميشه 

البته كلا ياد بگيرى همش و هر لحظه براى همسر جذاب و لوند و جديد باشى خوبه 

ويس هاى شيدا صديق واقعا خوبه ،كلا از همين اول زندگيت باهاش همراه شو ،انشالله روزاى خوبى با همسرت داشته باشى و خوشبخترين باشى 

من خودم جمله های دیونه کننده رو استفاده کردم 

تو رابطه مون خیلی تاثیر خوبی داشت 

و البته این ایده ها رو نباید هی تکرار کرد 

باید فقط تو مناسبت های خاص 

مثل ولنتاین 

سالگرد 

یا تولد 

انجام داد 

آفرين عزيزم ولى به نظرم اگه همه اين كارا رو پشت سر هم انجام بدى ،ديگه جذابيتى نداشته باشه و شايدم خو ...

البته این ایده ها رو نباید هی تکرار کرد 

باید فقط تو مناسبت های خاص 

مثل ولنتاین 

سالگرد 

یا تولد 

انجام داد 

عزیزم از دوره ش راضی هستین؟؟

واقعا عالیه 

من خودم اصلا مذهبی نیستم 

ولی شیدا صدیق با اینکه مذهبی بود 

ولی تک تک حرفاش پر از نکته بود 

خیلی بی پرده توضیح میده