2777
2789
عنوان

تست بارداری چموقع جواب مطمئن میده

1759 بازدید | 87 پست

سلام من دوروز دیگه مونده تا موعد پریودیم امروز رفتم تست بتا دادم منفی بود حالا بنظرتون ازمایش بتا بایددحتما پریود تاخیربیفته تاجواب درست بده یاالانم درست جواب داده؟

سه روز بعد از موعد پریودت برو انجام بده انشالله که مثبته

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم ۵تا ۷روزبعدتأخیرنشون بده

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
سلام دوست عزیز خود پزشک ها معمولا میگن بعد از یک هفته که از موعد پریود گذشت آزمایش بدین 

نمیدونم ازبس که استرس داشتم نتونستم تحمل کنم ولی از یه طرفم میگم اگه خبری بود باید حداقل الان به جای منفی میگفت مشکوک

اگه میخاس مثبت باشه الانم نشون میداد من ازروز اول بدشانس بودم    

احساس درد پری نداری سینه دردنداری

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم