2777
2789
عنوان

تست بارداری چموقع جواب مطمئن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم 3 روز عقب افتاده شوهرم هی میگه بی بی بزار میگم عجله نکن حالا 2 روز دیگه

منم پنج روز گذشت زدم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

منم خیلی استرس دارم من قرص جلوگیری مصرف می کنم توی این ماه هم دوبار کلا رابطه نداشتم الان سه روز عقب افتاده پریودیم خیلی نگرانم میگم نکنه خبری شده می ترسم بی بی چک بزارم.

احساس درد مهمه؟؟؟من ۱۰روزه درد پریود دارم میاد و میره دو روزم ب پریودم مونده...سینمم بزرگ و دردناک ش ...

منم 3 4 روز قبل از پریود دل در د پریودی میگرفتم که هر لحظه فکر میکردم الان میشم ولی نشدم

میگن درد پریودی و درد حاملگی یکی هست

یه روز خوب نمیاد روز خوب را باید ساخت
احساس درد مهمه؟؟؟من ۱۰روزه درد پریود دارم میاد و میره دو روزم ب پریودم مونده...سینمم بزرگ و دردناک ش ...

اره میگن دردسینه یکی از نشانه هاشه ولی من هرماه این دردهارودارم ولی بازم پریودمیشم

چرا سینه هام خیلی میخاره ودرد میکنه وسنگین شده زیردلمم هرزگاهی تیرمیکشه کمردردم دارم

ببین سینه درد که توپریم هست.ولی من اونماهی که بارداربودم هفت هست روزمونده بودبه پری اصلا نمیتونستم سوتین یاشورت بپوشم مخصوصاموقع خواب احساس خفگی داشتم.ماهی بودکه برای ای وی اف قرص میخوردم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
منم 3 4 روز قبل از پریود دل در د پریودی میگرفتم که هر لحظه فکر میکردم الان میشم ولی نشدم میگن درد پ ...

اخه من هربار ی روز قبل از پریودم دردم شروع میشد...اینبار از ۱۰روز پیش...دوروزبعداز تخمک گذاریم تخمدان چپم خیلی شدید درد گرفت...بعداز اون تا الان دردپریود دارم

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢