2777
2789
عنوان

هزینه مدارس غیر انتفاعی تهران

1288 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

پسرم پارسال پیش بود هزینه ی مدرسه ش تقریبا ۵۰ م شد امسال همون مدرسه میگه ۱۰۰ م خیلی گرون شده ، برای شمام انقد هزینه ها بالارفته یا  این مدرسه خیلی بالا بردن دیگه 

خودمون نارمکیم ولی مدرسه ش جردنه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نفهمیدم چرا باید برای پیش دبستانی این همه خرج کرد

ما مجبوریم والا به سرویس مدرسه نمیتونیم اعتماد کنیم خودمم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم ببرم بیارم دیگه همسرم صبح با خودش میبرش از اونورم عصر با هم برمیگردن 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
ما مجبوریم والا به سرویس مدرسه نمیتونیم اعتماد کنیم خودمم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم ببرم بیارم دیگه ...

دولتی تا عصر نگه نمیدارن 

ازونجایی ک‌ مملکت کااملا بی صاحبه و تمرکز رو موی خانوما بیشتر تا شهریه کرایه های خونه و....اره خیییی ...

آره واقعا همسرم پرسیده چرا انقد زیاد شده گفته برای مام تجاره مدرسه زیاد شده و حقوق معلما و ..

هیچ وقت نفهمیدم چرا باید برای پیش دبستانی این همه خرج کرد

ولی آدم اگه داشته باشه غیر انتفاعی واقعا شرایط خوبی داره ما پارسال راضی بودیم ولی خب گرونیش رو اعصابه 

شاغلی تاعصر میذاریش اونجا؟

نه عزیزم بچه کوچیک دارم خودم نمیتونم برم دنبالش انقدر دلم میسوزه که زیاد میمونه  از اونورم همسرم خودش تا سه و چهار سر کار دیگه میشینه تا اون موقع البته پسرم خودش دوس داره مدرسه باشه  

اینا به معلم حقوق نمیدن زیاد

نمیدونم چقدر حقوقشونه ولی منم فکر نکنم زیاد بدن

اخه هر کاریم کنند باز زیاده 🥲

آره واقعا زیاده