2777
2789

هیچ راهی بجز طلاق براش نمونه چقدر سخته تو شبا با بغض خوابت ببره و اون بیخیال باشه چقدر سخته هزارتا بدی ازش دیده باشی و بازم ته دلت نسبت بهش عشق مونده باشه چقدر سخته بفهمی انتخابت اشتباه بوده و هی خودتو سرزنش کنی🙂🖤چقدر سخته هی با خودت تکرار کنی چی فکر میکردم و چی شد😢💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وازاون سخت تربازم عاشقش باشی فک میکردم فقط ته عشق ماهمین شد

🥺و اینکه همش منتظر یه حرکت واسه بهبود رابطه از طرفش باشی یا معجزه از طرف خدا چقدرم سخته بجز اون دلت کس دیگه ای رو نخواد

🥺و اینکه همش منتظر یه حرکت واسه بهبود رابطه از طرفش باشی یا معجزه از طرف خدا چقدرم سخته بجز اون دلت ...

ودریغ ازیه حرکت

ماطلاق نگرفتیم ولی دیگه خسته شدم ارتنهایی جنگیدن

مشکل ماتوزندگی فقط مادرشوهرمه اگه اون نباشه همه چی حله

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ودریغ ازیه حرکتماطلاق نگرفتیم ولی دیگه خسته شدم ارتنهایی جنگیدنمشکل ماتوزندگی فقط مادرشوهرمه اگه اون ...

ماهم هنوز طلاق نگرفتیم ولی راهی نمونده جز طلاق

ببین عزیزم اگه شوهرت مشکلی نداره بخاطر مادر شوهرت زندگیتو خراب نکن

ماهم هنوز طلاق نگرفتیم ولی راهی نمونده جز طلاقببین عزیزم اگه شوهرت مشکلی نداره بخاطر مادر شوهرت زندگ ...

نه من به خاطردخترم تااخرش تواین زندگی هستم اگه خدابخواد

ولی عزیزم مادرشوهرم اعصاب واسم نمیزاره که باشوهرم راه بیام مابااونازندگی میکنیم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
چجور خیانتی؟

به هر دختری برسه پیام میده تو اینستا حتی به دوستای خودم و پیشنهاد دوستی میده نمیذاره گوشیشو چک کنم ولی مطمئنم رل داره خواهرم بهم گف داشته با یه دختر حرف میزده فک کردم تویی ولی یکی دیگه بوده میگف گفتم زشته جم کن خودتو زن گرفتی گفته دستم درد نکنه همیشه هم به این کارا ادامه میدم

به هر دختری برسه پیام میده تو اینستا حتی به دوستای خودم و پیشنهاد دوستی میده نمیذاره گوشیشو چک کنم و ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️