2777
2789
عنوان

استعفا از کار برای بچه

681 بازدید | 50 پست

پسرم نه ماهشه. مرخصی زایمانم تموم مشه. شوهرم کارمنده. وضع مالی آن چنانی نداریم. مستاجرم هستیم. قبل سر کار رفتنمم تو خرجای خودم مونده بودم با وجودیکه خیلی کم خرج بودم. شوهرم یه مبلغی هر ماه بهم میداد دیگه همون بود. مبلغ بالایی هم نبود‌. خیلی نیست سر کار رفتم اما وضع خودم خوب شد حداقل به خرجای خووم میرسیدم حتی سیسمونی هم خودم گرفتم. اما الان که مرخصیم داده تموم میشه انگار دارن جونمو میگیرن که بخوام برم سر کار و بچمو بسپارم دست این و اون و ...منتشم جدا. به نظرتون استعفا بدم بیام بیرون. چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که یک. اما به روال سابق برگرده ۲. البته من پسفردا باید برم سر کارم. به کار فکر میکنم کهیر میزنم

کارمند بانک هستی؟

خیلی خوبه زمان برگشتت

بچه تا ۱۱ ۱۰ که میخوابه

کلاسه سه چهار ساعت نیستی پیشش

نه استعفا ندهاول راه هارو تست کن با اینکه خوشت نمیادیادت باشه برای بزرگ کردن بچه پوله که اهمیت داره ...

دوست دارم پیش بچم باشم وقتی یادم میاد هر روز که بیدار نیشه زود جای منونگاه میکنه که منو ببینه دلم آتیش میگیره که نباشم

دلم نمیاد. آخه مگه من مردم که بذارم مهد

دپر از جون ، الان خیلی از خانما مجبورن عزیزم ، چه ایرادی داره ، اگه خقوقت خوبه میتونی پرستار تو‌خونه هم بگیری خیالت راحت تره ، من خودم یه ماه دخترمو گذاشتم مهد دیدم مریض شد پرستار گرفتم براش تا الان که باردار شدم دوباره و مرخصی ام ، حالا برگردم سرکار دوباره میگم همون خانم بیاد 

نه چرا استعفا بدی ، بذارش مهد

بچه نه ماهه؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

کارمند بانک هستی؟خیلی خوبه زمان برگشتتبچه تا ۱۱ ۱۰ که میخوابهکلاسه سه چهار ساعت نیستی پیشش

نه بانک نیستم. بچم ساعت شش بیداره. مامانم منت میذاره نمیاد از بچم مراقبت کنه. ببرمش هم اصلا ولش میکنن امان خدا. نه خواب درستی نه شیر درستی. نه عوض کردن پوشکی. 

من هرگز حاضر نیستم بچه کوچکمو بزارم مهد تا پنج سالگی بعد میرم سرکار حداقلش اینه از خرج خودم کمتر میکنم شوهرم بیشتر کار می‌کنه 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻