2777
2789
عنوان

شبیه کدوم چهره معروف هستید؟:)

19029 بازدید | 1398 پست

خخخخ من امشب گیر دادم ب چهره های معروف👍

به من میگن شبیه اینام👇که البته هیچکدومشونم شبیه ب هم نیستنا  

الهام حمیدی 

سیما تیرانداز

هانیه توسلی

و سمانه پاکدل

خودم بیشتر هانیه توسلی و الهام حمیدی رو قبول دارم ک شبیشونم ...

دوستان لطفا راستشو بگین خخخ ... یکی شبیه جوادرضویان نباشه بیاد بگه شبیه احسان علیخانی هستم مثلا😉😐

یه پسر دارم شاه نداره😍

مهران رجبی 😁

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وییییی چه خوشگلی اسپند دود کن حتما خخخخ

باجه میسی 😍

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

یه فیلیمی میداد پی ام سی اگه یادتون باشه.اسمش پالوما بود.اون  اون موقه همه میگفتن ولی خودم فک نمیکنم شباهتی باشه

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉

وای استارتر همین الان پستتو خوندم گفتی یکی نگه شبیه احسان علیخانی م😁😁😁😁اخه همه به من میگن خیلی شبیه یم 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

چند نفر گفتن با ارايش شبيه سحر قريشي..... خودم قيافشو دوس داره ولي شوهرم ميگه زشته اينقد حرصم ميگيره.... البته كلا سي درصد شبيهم ها، نه اينكه مو نزنه چهره ام ته چهرمون عين همه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.