2777
2789
عنوان

یه خواهشی دارم ازتون

72 بازدید | 9 پست

حالم خیلی خیلی بده اومدم شهرستان شوهرمم تو شهر دیگس دلم میخواد برگردم خونه چندروزه بلیط گیرم نمیاد ۵روزه عصبیم دارم دیونه میشم دعا کنید جورشه دعاکنید خالی شه خسته شدم اینجا توخونه پدرم هستم توفشارم یسر دعواس خیلی سخته هروقت میگم برام دعاکنید مشکلم حل میشه دعا کنید فقط

واای درک میکنم حستو. منم از طرف یه جا رفتم مشهد. گفتم روز پنجم میبرمتون با قطار. بعد روز پنجم گفتن قطار گیر نمیاد اخرسر با اتوبوس رفتیم. انقد بدم اومد ازشون میمردن زودتر میگفتن که امکان داره بلیط گیر نیاد. 

💗
واای درک میکنم حستو. منم از طرف یه جا رفتم مشهد. گفتم روز پنجم میبرمتون با قطار. بعد روز پنجم گفتن ق ...

خیلی سخته بخدا دارم دیونه میشم اینجاام همش دعوا همس عصبیم بااتوبوس میرفتم میترسم دخترم اذیت شه خرگوشم داریم اونم اذیت میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سخته بخدا دارم دیونه میشم اینجاام همش دعوا همس عصبیم بااتوبوس میرفتم میترسم دخترم اذیت شه خرگوش ...

ببین نمیدونی چی کشیدم اونجا. چقد گریمو در میاوردن. منم بچه بودم کسی رو هم نمیشناختم اونجا گوشی هم نداشتم. هیچوقت نمیخوام برگردم اون دوران. باز خوبه تو با خانوادتی من اونجا انگار با دشمنای خونیم بودم

💗
ببین نمیدونی چی کشیدم اونجا. چقد گریمو در میاوردن. منم بچه بودم کسی رو هم نمیشناختم اونجا گوشی هم ند ...

میفهممت خانواده من کم از دشمن خونی ندارن واقعا پستن چشم دیدن من ندارن 

میفهممت خانواده من کم از دشمن خونی ندارن واقعا پستن چشم دیدن من ندارن

خدا کنه زودتر بلیط گیرت بیاد من خودمم بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه اصلا یجایی بجز خونمون بیشتر از یروز نمیتونم بمونم

💗
خدا کنه زودتر بلیط گیرت بیاد من خودمم بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه اصلا یجایی بجز خونمون بیشتر از ...

بدتر از همه فرقیه که بین منو خواهرم میزارن جونشون اونه بیشتر حالم بدمیشه نه بگی حسادت میکنم نه بخدا اینکه پدرو مادرم اینقدر پستن ناراحتم میکنه اینکه من ساده بودم دخترخونه بودم نوکرشون بودم خواهرم لیوان اب دستشون نمیده . 

بدتر از همه فرقیه که بین منو خواهرم میزارن جونشون اونه بیشتر حالم بدمیشه نه بگی حسادت میکنم نه بخدا ...

ببین نمیتونی با اتوبوس بری؟ شبم راه بیوفت که گرم نباشه هوا. من از مشهد اومدم تهران با اتوبوس یه روزه رسیدم اون موقع هم تابستون بود. بهتر از اینه که اونجا همش دق کنی

💗
ببین نمیتونی با اتوبوس بری؟ شبم راه بیوفت که گرم نباشه هوا. من از مشهد اومدم تهران با اتوبوس یه روزه ...

ناراحت بچمم دخترم سختشه تو قطار راحته بازی میکنه دستشویی میره بازم اذیت میشه بدتر خرگوشمونم هست اذیت میشه تو اتوبوس

ناراحت بچمم دخترم سختشه تو قطار راحته بازی میکنه دستشویی میره بازم اذیت میشه بدتر خرگوشمونم هست اذیت ...

ببین اتوبوس وایمیسته سر راه. بعد شبم که راه بیفتی قشنگ بچت میخوابه رو پات کمتر اذیت میکنه. خوراکی هم ببر اونجا بخورین. گوشی تم بده بچت سرگرم میشه. خرگوش هم تو کارتنی چیزی بزار

💗