2777
2789
عنوان

پنیک و گیجی و اظطراب

49 بازدید | 3 پست

سلام

من حدود سه ماه پیش حمله پنیک بهم دست داد و از اون به بعد در گیر اظطراب شدید و حالت گیجی شدم. الان روان درمانی دارم انجام میدم. روانپزشک چند باری رفتم چنتا قرص مختلف داد که هیچکدوم بهم نساخت

الان نمیتونم بگم کاملا خوب شدم ولی نسبت به قبل روبه بهبودی هستم

الان نمیدونم حتما قرص مصرف کنم یا صبر کنم به مرور زمان خوب بشم

میخواستم ببینم کسی تجربه مشابه داره راهنماییم کنه؟

منم دو ساله درگیرشم ولی خداروشکر با قرص خوبم ولی تا اونجایی که میتونی سعی کن قرص نخوری عوارضش پدر ادمو در میاره فقط اینو بهت بگم پانیک هیچ خطری نداره نه از تپش قلب نه فشار بالا و نه از تنگی نفسش نترس اینا کاذب هست واقعی نیست یا علی مدد 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را

من اختلال اضطراب دارم 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی چون حدود یک سال طول میکشه تا خوب بشی تازه بعد از خوب شدن انگار ذهنت میخواد برگرده نباید بزاری 

کاری که منو آروم میکنه خیاطی ، اوریگامی ، دوش گرفتن ، پیاده رویه 

با خوابیدن خیلی بدتر میشی 

رفتن به مهمونی یا زنگ زدن به دوست و مکالمه دوستانه کمکت میکنه 

حذف آدم های استرسی و منفی دور و برت 

ورزش کردن 

حتی تو غذا هم مواظب باش که کم خوری یا پر خوری نداشته باشی 

خوندن رمان 

آهنگ پیشنهاد نمیکنم چون خودم بدتر میشدم حتی با آهنگ شاد 

کلا باید سبک زندگیت عوض کنی 

یه کارتون از تنقلاتی که دوست داری بگیر و بخور این کار یه حس خوبی میده 

مثلا کافی میکس ، کاکائو ، نودل هر چی دوست داری 

به زیباییت اهمیت بده تا اعتماد به نفست بیشتر باشه 

مدیتیشن و پادکست های انگیزشی 

اینستا و اینا هم نرو 

بالا هم گفتن فقط سبک زندگی و خودت هستی که میتونی درمان بشی وگرنه هزار تا قرص هم اثر نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.