2777
2789
عنوان

تا نصفه شب تو نی نی سایتید؟!!!

884 بازدید | 109 پست

خانومایی که تا نصفه شب تو سایت میپلکید صبح کی بیدار میشید شوهراتون مشکلی ندارن؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردم 

عشقم میخوابه میام اینجا گاهی زود میخوابم میام چشام خسته شه زود بخوابم :)صبح 10دانشگاهم دارم فردا حال ندارم برم 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

نوچ الان بم غلبه میکنه  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

صبح ساعت ۶ 😊

همسر جان در حال مطالعه پروندس😊

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

شوهر من که کلا مخالف گوشی دست گرفتن هست...وقتی خونه نیست که همش سرم تو گوشی ولی تا میاد خونه دیگه گوشی دستم میبینه همش میگه سرت تو فضای مجازی..بیا فیلم ببینیم بیا اینکار رو بکنیم بیا اونکار رو بکنیم..ولی من  انقد معتاد گوشی شدم که حس میکنم با گوشی ازدواج کردم😃😃😃

خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤

من چی بگم ک با بسته میام و فردا صب تموم میشه😫😫😫😫شوهرم همش میگه این نی نی سایت چی داره خب؟؟؟

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

عزیرم وقتی بچتو یه دو ساعتی رو پا باید تکون بدی تا بخوابه و سکوت محض هم باید باشه چاره ای برای وقت گذرانی نیس جز نی نی سایت عزیز 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
مجردم  عشقم میخوابه میام اینجا گاهی زود میخوابم میام چشام خسته شه زود بخوابم :)صبح 10دانشگاهم ...

الهی به درد شوهر داری وبچه داری گرفتار بشی  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬