خانومایی که تا نصفه شب تو سایت میپلکید صبح کی بیدار میشید شوهراتون مشکلی ندارن؟
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
شوهر من که کلا مخالف گوشی دست گرفتن هست...وقتی خونه نیست که همش سرم تو گوشی ولی تا میاد خونه دیگه گوشی دستم میبینه همش میگه سرت تو فضای مجازی..بیا فیلم ببینیم بیا اینکار رو بکنیم بیا اونکار رو بکنیم..ولی من انقد معتاد گوشی شدم که حس میکنم با گوشی ازدواج کردم😃😃😃
خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤
من چی بگم ک با بسته میام و فردا صب تموم میشه😫😫😫😫شوهرم همش میگه این نی نی سایت چی داره خب؟؟؟
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬