2777
2789
عنوان

تا نصفه شب تو نی نی سایتید؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 109 پست
هفت صبحدبیدارم گلباقالی و باباش و راهی میکنم بعد دسست به کار ناهار میشم و جیرجیرک هم کم کم بیدار میش ...

ای جانم چه بانمک اسم مستعار بچه هات 😍😍

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا شوهرم کجابود ثانیا بانهایت احترام  دلم میخوات به کسی مربوط نیست 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شبا تا دو بیدارم فردا ساعت یازده هم بیدارمیشم برا شوشوغذا میپزم تا حالام مشکلی نداشته

عزیزم چون تازه واردی میگم نگو شوشو این کلمه منسوخ شده و بقیه هی بهت میگن نگو

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

بذارید یه اعترافی بکنم نیم ساعت پیش داشتم به بچه شیر میدام تا بخوابه بالا سرش گوشی گرفته بودم از دستم ول شد افتاد تو صورت عشف مامان زد زیر گریه تا خوابید از عذاب وجدان مردم ولی چرا این لامصب ولم نمیکنه؟!!!

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من هم تا ۱۲ میخوابم شبا هم تا دو بیدارم شوهرم ظهر نمیاد  نمیفهمه تا کی خوابم ولی در کل مشکلی ام نداره بچمم پایس پا به پام میخوابه

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
منم ۵.۵ _۶ پا میشم 

ایول رو خروسا رو کم کردی   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
بذارید یه اعترافی بکنم نیم ساعت پیش داشتم به بچه شیر میدام تا بخوابه بالا سرش گوشی گرفته بودم از دست ...

وای یبار این اتفاق برای منم افتاد دقیقا همینطور منم عذاب وجدان گرفتم بعدش 😩😩😩ولی خداروشکر شوهرم اون صحنه رو ندید وگرنه ولم نمیکرد 😐

بذارید یه اعترافی بکنم نیم ساعت پیش داشتم به بچه شیر میدام تا بخوابه بالا سرش گوشی گرفته بودم از دست ...

طبیعیه منم زیاد اون روزایی که شیر میدادم زدم صورت بچه رو ترکوندم بت پرتابه گوشی خخخخ

Lilypie Maternity tickers