2777
2789
عنوان

کی گیتار بلده

115 بازدید | 12 پست

با آموزش آنلاین میشه یاد گرفت؟ 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه آنلاین چه حضوری خیییلی باید تمرین کنی دستت راه بیفته. حضوری میرم ولی فک کنم انلاین هم کاربردی باشه در هر صورت فقط تمرین و تمیرین و تمرین

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چه آنلاین چه حضوری خیییلی باید تمرین کنی دستت راه بیفته. حضوری میرم ولی فک کنم انلاین هم کاربردی باش ...

آره خودمم میگم همون تایمی که می‌خوام پاشم برم کلاس حضوری کلی وقت میگیره همونو بذارم واسه تمرین.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
من بله استاد خوب انتخاب کن که قدم قدم یاد بده آنلاین یاد گرفتم

چقدر طول کشید برات که حداقل دستت راه بیافته؟

چقدر طول کشید برات که حداقل دستت راه بیافته؟

من تو ۶ ماه البته فشرده یاد گرفتم روزی چند بار کار میکردم استادمم خیلی عالی یاد میداد آقای آرش آرد فروشان بزنی پیجشو پیدا کنی خیلی عالی و دقیق و نکته به نکته یاد میده

هی نفسی میاد و میگاد🙃

من تو ۶ ماه البته فشرده یاد گرفتم روزی چند بار کار میکردم استادمم خیلی عالی یاد میداد آقای آرش آرد ف ...

ممنون گل.

من صبح ظهر شب چند ساعت تمرین میکردم عاشق گیتارم😍

من شاغلم در این حد نمیتونم تمرین کنم ولی خب خیلی دوست دارم گیتارت چیه؟ من واسه شروع گیتار پارسی m5 گرفتم ترسیدم یاماها بگیرم بعد نتونم ادامه بدم کلی هزینه کرده باشم.

منم گیتار دارم ولی فقد چن جلسه رفتم خیلی سال پیش اگ مربی آنلاین خوب میشناسید معرفی کنید مرسی

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   
من شاغلم در این حد نمیتونم تمرین کنم ولی خب خیلی دوست دارم گیتارت چیه؟ من واسه شروع گیتار پارسی m5 گ ...

آده اولش با یه گیتار معمولی شروع کن 

من اولین بار با گیتار شیراز شروع کردم ارزون ترین تو بازار الان ۵ تا گیتار دارم 😁

هی نفسی میاد و میگاد🙃