2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

2301 بازدید | 14 پست

قسمت لبه های واژنم تیره هست

ژل شستشوی رفع تیرگی اودینری خریدم اثری نداشت

الان ک تو اینه میبینم تیرگی داره لبه هاش🥺لیزرم میرم ۸ جلسه هیچ فرقی نداره 

با کرم سفید کننده هم میشه طوسی رنگ

اسم اون دستگاهی ک باهاش بیکینی رو سفید میکنن رو میدونین!؟مخصوص سفید کرده🥺چیکارررر کنم رو مخمه از ازدواج میترسم دیگه

تو سالنمون اکثرا میگن برا همه تیره اس ولی اعتماد ب نفسمو عجیب گرفته

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا همه همینه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

سلام . کرم صورتی کننده بیواکوا‌ بخر عزیزم موقته‌ ولی خوبهههه‌ عزیزم میشه تاپیک اخرمو‌ ببینی نظرتو بگ ...

اخه رو تیرگی بزنی میگن جواب نمیده باید رو قسمتای سفید بزنی

از همه همینه خو 😕 اونایی که تو ذهنته همشون عمل و زیبایی و ایناست ... بعدشم نکه از خودشون ( مردا ) خیلی سفید و ترگل ورگله 😹🤣 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

از همه همینه خو 😕 اونایی که تو ذهنته همشون عمل و زیبایی و ایناست ... بعدشم نکه از خودشون ( مردا ) خ ...

وییی من صورتی میخاستم ولی

کاش از اول رعایت میکردم لباس زیر تنگ نمیپوشیدم و ژیلت نمیزدم حیف🥲

وییی من صورتی میخاستم ولیکاش از اول رعایت میکردم لباس زیر تنگ نمیپوشیدم و ژیلت نمیزدم حیف🥲

منم ژیلت کشیدم 🥴

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…