2777
2789
عنوان

برای معاینه بکارت رفتم به خاطر طلاق

2010 بازدید | 43 پست

دکتره آنقدر کشید و فشار آورد که به گریه افتادم و یه جایی هم حس کردم انگشت یکم داخل برد 

وقتی اعتراض کردم گفت من که کاری نکردم دختری 

خلاصه خیلی اذیت شدم یه چیزی نوشت گذاشت داخل نامه ولی بهم نشون نداد 

ازش پرسیدم گفت سالمه  الان هم خیلی درد دارم و لباس زیرم چند قطره خون دیده میشه نکنه بهش آسیب وارد کرده ؟

خیلی نگرانم 

مگه جنگه 😂حالا هیچی هم بارشون نیستا

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پزشک قانونی رفتم اینجوری کردن  جیغ میزدم جونم دررفت دستمال پرخون شد🥲گفت زخم شد هیچی نیست تا چندروز سوزش داشتم نمیتونستم بشینم

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
وای دختر پر از استرسم کردی😭😭منم دارم طلاق میگیرم باید برم معاینه😭😱😱

برای حذف اسم همسر در صورت باکره بودن باید بری

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
برای حذف اسم همسر در صورت باکره بودن باید بری

حالا اسم همسر پاک نشه چی میشه مگه ؟به هر حال آدم بعدی می‌فهمه عقد بوده طرف چه کاریه انقد آدم به خودش استرس بده

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
نه معاینه همینطوره به من میگفت زور بزن تا جایی که میتونی و..اون احتمالا دهانه‌رو زخم کرده نگران نباش

خیلی میترسم از اینکه خونریزی داشتم شما هم خون اومد؟

منم پزشک قانونی رفتم اینجوری کردن جیغ میزدم جونم دررفت دستمال پرخون شد🥲گفت زخم شد هیچی نیست تا چند ...

وقتی بهش فکر میکنم باز گریم میگیره چرا انقد بیرحمانه معاینه میکنن