2777
2789
عنوان

بچه ها تداوکیلی بیایین بگین چجوری فراموشش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 46 پست
لابد یه جذابیتی براش داشته که باهاش مونده حتی اگه بدترین ادم باشه

فقط از اینکه روم حساس بود خوشم میومد جوری ک هرجا نیرفتم میگفت باید بریم دوربیناشو چک کنیم و هزار....

بله از قدیم بود باز باهم ..

پس حست طبیعیه عزیزم آدما به کسی از قدیم باهاشن و شناخته شدن براش یه حس مالکیت دارن مثل مادری که بچه ایی و بزرگ کرده ماله خودش نیستا اما حس مادری و بهش داره چون بزرگش کرده پس طبیعیه حست اما اگه حالتو خراب میکنه سعی کن ازش فاصله بگیری سخته ولی شدنیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کم که فکر کنی و احساسات رو بذاری کنار میفهمی ارزش هیچیییی رو نداره این آدم

اینو هزار بار بخدا ب خودم گفتم اما بلانسبت شدم مث گاو هرچی بی احترامی میکنه اصن نمیبینم درصورتی ک من خیلی حساسم اما اونو نمیبینم کاراشو

اخه من اصن اینجوری نبودم اینقدر پسر خوب بااصالت خوش قیافه هست اما اصن نمیتونم نگاشون کنم

تو حس وفاداری داری و ذاتت خوبه وگرنه لیاقتت یه ادمیه که قدر وفاداریتو بدونه برای بهتر شدن خودش تلاش کنه تا ادم خوبی برات بشه

لابد یه جذابیتی براش داشته که باهاش مونده حتی اگه بدترین ادم باشه

هیچ جذابیتی نداره

انگار بگی کیسه آشغالم چون صورتی و خوشرنگه دلم نمیاد بندازم دور دوس دارم خونم بوی لجنزار بگیره

این آدم حتی همون کیسه آشغال رنگی رنگی هم نیست

یه کیسه اشغال نفرت آوره که هر چی سریع تر باید از دستش خلاص شی

نمیتونه چون سد روانی داره مسئله روانشه، نه جذابیت اون یارو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از ی اشغالم بی ارزش تره اما خیلی جادوگرن همیشه ی عطر میداد بمن ک بو کنم یا دعا وو قفل توماشینش بود م ...

جادو نشدی نترس

نادونی

باید بری پیش روانشناس

به حالتی که داری میگن دلبستگی اضطرابی و نا ایمن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هیچ جذابیتی ندارهانگار بگی کیسه آشغالم چون صورتی و خوشرنگه دلم نمیاد بندازم دور دوس دارم خونم بوی لج ...

قبول دارم ولی همین دختر خانم فقط خصوصیات بد طرفشو گفته و از نگاه منو تو یه رابطه ی سمیه اما خودش میگه بهش وابستگی داره

پس حست طبیعیه عزیزم آدما به کسی از قدیم باهاشن و شناخته شدن براش یه حس مالکیت دارن مثل مادری که بچه ...

ن من بهتر از اون واسم هست ک راحت میتونم باهاش حرف بزنم بدون این ک قضاوت بشم مال همون قدیم ک از شهرشون بود و خاستکارم اما اونو اندازه این دوست ندارم بخدا طبیعی نیست این حالم 

قبول دارم ولی همین دختر خانم فقط خصوصیات بد طرفشو گفته و از نگاه منو تو یه رابطه ی سمیه اما خودش میگ ...

به خدا قسم ی خوبی نداره معتاده عصبیه تهمت زن ب پدر مادر همه بی احترامی میکنه بدبینه کاری نمیکنه اما منت میزاره بیشعوره نفهمه 

اینو هزار بار بخدا ب خودم گفتم اما بلانسبت شدم مث گاو هرچی بی احترامی میکنه اصن نمیبینم درصورتی ک من ...

فقط سعی کن فاصله بگیری ازش 

شماره شو حذف کن، آیدی داری ازش حذف کن، جایی فالو داری حذف کن ، اونجا که اون هست نرو، اگه میتونی یه مدت دور شو از اون محیط، سفری جایی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

به خدا قسم ی خوبی نداره معتاده عصبیه تهمت زن ب پدر مادر همه بی احترامی میکنه بدبینه کاری نمیکنه اما ...

میفهمم وقتی یکیو بیشتر از خودت دوست داشته باشی و طرفت ارزش قاعل نباشه میفهمم چه حالی میشی

جادو نشدی نترسنادونیباید بری پیش روانشناسبه حالتی که داری میگن دلبستگی اضطرابی و نا ایمن

اره باید برم وگرنه نابود میشم من بهترین موقعیت ازدواج رو دارم ک هی دست دست کردم اما دگ تا بعد محرم نمیزارن ک مجرد بمونم چون ۳۰سالمه الان