2777
2789

سلام دوستان اگر حوصله دارین بخونین من هیچ دوستی ندارم برای همین اینجا میخوام حرف بزنم که یکم آرومتر بشم هر چند وقت یکبار به خاطر این موضوع درونم پر از کینه و نفرت میشه... من سال 1400ازدواج کردم اون موقع وام ازدواجم 100ملیون بود بابام بدون اجازه ی من رفت واممو گرفت و فقط و فقط سی ملیون برام جهیزیه خرید همه چیزام ارزون و بدرد نخور تازه همون زمانم کسی که تازه عقد کرده بود میگفت با صد ملیون هیچی نمیشه خرید حالا فک کنید بابای من فقط سی تومن خرج کرد متاسفانه من مادرم طلاق گرفته و با نامادری زندگی‌کردم برا همین دلسوزی نداشتم مثلا فکر کنید سرویس خوابم یه چیز آشغال بود که همین الان قیمت نوش دو ملیونه !!!!!شاید باورتون نشه یه چیز کاملا بدرد نخور اگر بابام پول نداشت دلم نمیسوخت ولی اینکه وام ازدواجمو کامل گرفت ولی خرج خودم نکرد خیلی دلم میسوزه رفت الکی همشو خورد و تموم شد بعد سال بعدش رفت برای زنش ۸۰ملیون فقط یه مبل و فرش خرید ببینید من چقد بدبختم کل وسایلم با سی ملیون بعد اون دو قلم جنس ۸۰تومن براش خرید جالب اینجاست همیشه میگه من بهترین جهیزیه رو برات خریدم تیکه های بزرگمم که همرو داماد خرید 

خب

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

همبن دیگه منتظر بعدشین؟ شما اگر نزدیک ترین ادم زندگیت همچین کلاهی سرت بزاره بدون اجازت بره وامتو بگیره و بزاره تو جیبش چه حسی دارین جهیزیه ام برات درست و حسابی نخره

من ک مادر دارم چی بگم بدتر از صدتا نامادریه

برا خواهرم جهیزیه کامل خریدن برا من ۴تا تیکه تازه بابام میگفت وام ازدواجتو بده و چون ندادم بهم بد پیله کردن

سیسمونی برام نخرید ولی برا بچه اجیم خرید و الان ک بچه ش ۸سالشه خرجش با بابامه با اینکه خواهرم و شوهرش خیلی پولدارن

سلام عزیزم چقدر هم دردبم بیا حرف بزنیم

دقیقا برعکس پدرشوعر منم این کارو باهمسرم کرد ،خدا ازش نگذره ۱۵۰وام گرفت برا خودش ماشین خرید ،ذرحالی که قسط های وام رو شوهرم میده ،هر وقت هم میگیم میگن برا شما عروسی گرفتیم پول عروسی رو هم که جمع شده بود برداشت یدونه ماشین دیگه خرید بخدا اصلا کمک نکردن بهمون خیلی تو فشاریم،نه خونه داریم نه ماشین درحالی که ماهم می‌تونستیم با اون پول کوفتی حداقل یدونه ماشین بخریم 

همبن دیگه منتظر بعدشین؟ شما اگر نزدیک ترین ادم زندگیت همچین کلاهی سرت بزاره بدون اجازت بره وامتو بگی ...

عزیزم من کلا قیدشونو زدم با اینکه تو یه یک کوچه ایم ولی مدت هایت باهاشون قطع رابطه کردم

همبن دیگه منتظر بعدشین؟ شما اگر نزدیک ترین ادم زندگیت همچین کلاهی سرت بزاره بدون اجازت بره وامتو بگی ...

عزیزم همه رو خوندم

جمله اخرت یزره نا تموم بود فکر کردم ادامه داره

شما واقعا خیلی سخته الان شزایطتت حتی اینکه وامتم برداشته

سعی کن‌خودت سر پای خودت باشی و فکر نکنم زیاد برات خرج کنه 

ولی خب سعی کن به بهانه های مختلف ازش پول بگیری حداقل برای سیسمونی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

سلام عزیزم چقدر هم دردبم بیا حرف بزنیمدقیقا برعکس پدرشوعر منم این کارو باهمسرم کرد ،خدا ازش نگذره ۱۵ ...

خیلی سخته انگار این درد همیشه باهام هست برعکس من پدر شوهرم گله یه فرشتست همینطور مادرشوهرم بااینکه وضعیت خوبی ام‌نداشتن ولی تاجایی که تونستن برام خرج کردن الانم هوامو دارن ولی بابام واقعا درحقم نامردی کرد نمیدونم چیکار کنم این افکارو از خودم دور کنم 

عزیزم همه رو خوندمجمله اخرت یزره نا تموم بود فکر کردم ادامه دارهشما واقعا خیلی سخته الان شزایطتت حتی ...

نه بابا چه پولی یه زنی داره که از هر سوراخ براش خرج میتراشه اتفاقا همیشه از شوهرم پول قرض میگیره معمولا هم دیر پس میده تا حالا نشده حتی ماشینشو یه روز بده دست ما سیسمونی ام که فعلا قصد بچه دار شدن نداریم دلم نیمخواد سیسمونی بخره چون باز یه سری آشعال میخره اخرشم منت میزاره

خیلی سخته انگار این درد همیشه باهام هست برعکس من پدر شوهرم گله یه فرشتست همینطور مادرشوهرم بااینکه و ...

چه خوب بیخیال همین که با اونا جوری کافیه 

ولی مال ما در حقمون ظلم کرده از ما هم بد کسی نیس فقط مارو بد می‌دونن،مال من نه کمکی کردن نه چیزی 

منم بابام برام کم نزاشته همه چی برام خریده 

ولی از اینا نمی‌گذرم آهم دامنشون رو میگیره 

نه بابا چه پولی یه زنی داره که از هر سوراخ براش خرج میتراشه اتفاقا همیشه از شوهرم پول قرض میگیره معم ...

کسی رو نداره ارش حساب ببره