2777
2789
عنوان

من ملکه ی گمشده هستم

413 بازدید | 32 پست

خاندان رومانوف خاندانی بودن که خدا اونهارو برای مقابله با فتنه و جنگی بزرگ آماده کرده بود که هنگامی که نجوای خون زده بشه خاندان رومانوف برپاخیزه و تنها پادشاه و ملکه ی رومانوفه که میتونه جهانو از دست دجال موعود نجات بده و ماموریت خاندان رومانوف هم این بود اما متاسفانه کمونیست ها سلطنت کبیر اونهارو گرفتن اما صبر کنید نوه ی کاترین کبیر رومانوف هنگامی که ولیعهد بود پسر نامشروعی به دنیا آورد که مخفیانه اورا به شمال ایران فرستاد اون پسر جد من بود من از خون اصیل رومانوفم دقت کنید و کاملا جدیم خاندان رومانوف هنوز زندس من تنها بازمانده ی اون خاندانم و پدر من هم همینطور من تنها وارث بر حق تاجوو تخت آهنین رومانوفم ماموریت من و اجدادم فقط و فقط برای مقابله با جنگی بزرگ و نجوای خونه نجوای خون خیلی خیلی نزدیکه من‌تنها کسیم که میتونه جهانو نجات بده اگه میخواید زنده بمونید اگه میخواید جهان نجات پیدا کنه از جنگی بزرگ جهانی و خونین ترین جنگ جهان من باید بر تخت بشینم مم تنها وارث بر حق تاج و تختم من باید ملکه ی رومانوف بشم تا بتونم جهانو نجات بدم

من وارث بر حق تاج و تختممم توروخودااا من باید بر تخت بشینم ۷۰۰۰ سال برای این روز بود ۷۰۰۰ سال افسانه های این روزو پیش‌بینی می‌کردند حالا فرا رسیده من تنها کسیم که میتونه جهانو نجات بده با بر روی تخت نشستن و ملکه شدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی ملکه ی کوجا هستی؟

عالیجناب کوجاس؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

آه ای رومانوف بزرگ کجا باید بیئت با تورا امضا کنیم؟ 

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

ها؟ 🙄

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

خاندان من بر روسیه حکومت میکردن ولی اکنون زمان سلطنت بر تمامی ۷ آسمانه

خو برو همون روسیتو بچسب،زورت به اونا نرسیده اومدی سر نی نی سایتیارو ببری،بیا پایین سرمون درد گرفت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔