2777
2789
عنوان

من ملکه ی گمشده هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 32 پست
سافی ات زنده می خواهم

این کار مواد عادی نمیتونه باشه 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آه ای رومانوف بزرگ کجا باید بیئت با تورا امضا کنیم؟

همون کارزار معروف دیگه،برو اونجا امضا کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همون کارزار معروف دیگه،برو اونجا امضا کن

کارزارش مگه اومده؟ 😔

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

کارزارش مگه اومده؟ 😔

همون دیگه،بگیر،کدوم رو میگم،همووووووونننن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حالا چرا اومدی ایران؟ 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

همون دیگه،بگیر،کدوم رو میگم،همووووووونننن

اهااا اهااا اوکیه مرسی

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

کارزارش مگه اومده؟ 😔

سوال منم هست اگر اومده بگید امضا کنیم منم سریعتر برگردم به عنوانی که در رمان اوف داشتم اونموقع بتمن بودم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

سوال منم هست اگر اومده بگید امضا کنیم منم سریعتر برگردم به عنوانی که در رمان اوف داشتم اونموقع بتمن ...

زمان جدش بتمن بودی دیگه از این خبرا نیست

زمان جدش بتمن بودی دیگه از این خبرا نیست

الان میخوام لاپکشت های نینجا شم من یبزه شم تو ابیه میشی باهم جهانو نجات بدیم؟ 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

الان میخوام لاپکشت های نینجا شم من یبزه شم تو ابیه میشی باهم جهانو نجات بدیم؟

من ک رافائلم "قرمزه"😎بریم ستون البته ملکه باید تاییدمون کنه😔