2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که مطالعه کردی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان "ما تمامش میکنیم" دخترونه ست و اخرش خیلی تاثیرگذارهکتاب قلعه حیوانات هم دید سیاسی درباره حکومت ...

ممنونم نه متاسفانه همچین کتابی سراغ ندارم اگر پیدا کردی ممنون میشم به منم اطلاع بدی

تولستوی و مبل بنفش

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
یکی داستانش لو داد من هم سالهاس رغبت نکردم دیگه بخونم با اینکه خریدمش

به نظرم بخونش وسطاش کتاب جذاب میشه هرلحظه که میخونی انگار خودت رو توی اون موقعیت تصور میکنی اصلا کتابه خیلی خوبه

یکی داستانش لو داد من هم سالهاس رغبت نکردم دیگه بخونم با اینکه خریدمش

یه کتابی بود که یه دختری پرستار یه پسر جوون معلول میشه، اسمشو یادم رفته، یه مدت خیلی معروف شده بود

اونو یکی بهم لو داد، خیلی ناراحت شدم ، بعدا فیلمشو دیدم بنظرم کتابشو اگر میخوندم برام تاثیرگذار بود چون شخصیت اون دختره خیلی شبیه من بود، حیف شد

رمان "ما تمامش میکنیم" دخترونه ست و اخرش خیلی تاثیرگذارهکتاب قلعه حیوانات هم دید سیاسی درباره حکومت ...

خواهر جنجال آفرین

کلئوپاترا 

و کتابهای احلام مستغانمی مخصوصا مشکی برازنده تو نیست 

ناقوس ها فریاد میزنن

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود...