2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که مطالعه کردی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 70 پست

یه کتابی هست به اسم رز سیاه به همه خانمها توصیه میکنم بخونن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کتابی بود که یه دختری پرستار یه پسر جوون معلول میشه، اسمشو یادم رفته، یه مدت خیلی معروف شده بوداو ...

این اسمش چی بود توام ک بدتر کردی الان این دوست دارم بخونم

همون که وسایل خودکشی میفروشه خوندمش اسمش کامل یادم نیست اگه اونه خیلی جالبه

نه اون مغازه خودکشیه عزیزم 

این مغازه جادویی 

مغازه خودکشی رو هم تازه تموم کردم اما بیشتر اقرار آمیز بود 

اما از مغازه جادویی نکته های خوبی میشه یاد گرفت مثل تمرکز آزاد کردن فکر و رسیدن به آرزوها با تصور اونا مثل مدیتیشن میمونه 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
موضوعش چیه؟؟؟

روایت زندگی پسری که از فقر و خانواده داغون رسید به بهترین متخصص مغز و عصاب بودن 

وقتی ۱۲ ساله بود اتفاقی با خانومی آشنا میشه که راه و روش تمرکز و خالی کردن ذهن و تصور آرزوها رو بهش یاد میده و با همین روش به همه چی میرسه 

یحورایی تو مایه های قانون جذب هست بنظرم اما خودش اسمشو گذاشته مدیتیشن 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
نه اون مغازه خودکشیه عزیزم این مغازه جادویی مغازه خودکشی رو هم تازه تموم کردم اما بیشتر اقرار آمیز ب ...

اره درست میگی 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....