2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که مطالعه کردی چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف میکنم اینهمه کتابخون داریم 

هی میخوام از دونه دونه تون تشکر کنم میبینم پیام جدید گذاشتین 

به هر حال از همتون چه اونایی که گفتن چه اونایی که قراره معرفی کنن ممنونم 🙏🏻❤️😅

ای جانم چه جالب پس براتون مفید بوده ..حتما درس خون هستین 😅

اره قبلش میکرو خوندم هیچی یادنگرفتم😁

لطف دارین 😃

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

رمان "ما تمامش میکنیم" دخترونه ست و اخرش خیلی تاثیرگذاره

کتاب قلعه حیوانات هم دید سیاسی درباره حکومت ها و سیاست مدارها بهت میده، اونارو در قالب حیوانات نمادین بیان کرده

"کتابخانه نیمه شب"کتاب خوبی بود ولی برای من زیاد تاثیرگذار نبود و حس میکنم مبالغه شده میخواست هدفشو بگه و از آرایه و ادبیات جالب و خاصی استفاده نشده بود ولی خب خیلیا باهاش موافقن، میتونی بخونی

من دوس دارم رمان هایی بخونم که شخصیت اصلیشون زنان موفقه، چیزی سراغ داری بهم معرفی کنی؟

دارم کتاب مغازه جادویی رو تموم میکنم تاثیر گذار هست

همون که وسایل خودکشی میفروشه خوندمش اسمش کامل یادم نیست اگه اونه خیلی جالبه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....