2777
2789
عنوان

کسی حالا قران رو به فارسی خونده

288 بازدید | 19 پست

آدم معتقدی نیستم ولی خیلی دوست دارم این موضوع رو تجربه کنم کل زندگیمون تو گوشمون خوندن قران بخونید ولی وقتی معنیشو نمی دونیم چه فایده ای میتونه توی زندگی داشته باشه؟اگر تجربه کردید ممنون میشم به اشتراک بگذارید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره تفسیر بخونی. تفسیر نور آقای قرائتی  و تفسیر نمونه آقای مکارم شیرازی ساده و روون نوشته

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

کل قرآن رو نه

ولی دعا یا سوره‌ای رو که بخونم حتما معنیش رو آیه آیه میخونم

تا بدونم دارم چی میگم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

عربی رو  گفتن چون اون زمان اسلام برا اونا بود

گفتن ک مردم متوجه بشن

ما میخونیم ک فقط خونده باشیم همین بدون فهمیدن معنی

اگر به فارسی بخونیم هم متوجه میشیم هم بهش فکر میکنیم

ولی عربی رو ن

من خیلی وقته دیگه عربیشو نمیخوبم

دوش دیدم که ملایک دَرِ میخانه زدند

گِلِ آدم بِسِرشتَند و به پیمانه زدند

ساکنانِ حرمِ سِتْر و عِفافِ ملکوت

با منِ راه‌نشین بادهٔ مستانه زدند

آسمان بارِ امانت نتوانست کشید

قرعهٔ کار به نامِ منِ دیوانه زدند

جنگِ هفتاد و دو ملّت همه را عُذر بِنِه

چون ندیدند حقیقت رَهِ افسانه زدند

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
عربی رو گفتن چون اون زمان اسلام برا اونا بودگفتن ک مردم متوجه بشنما میخونیم ک فقط خونده باشیم همین ...

عربی بخاطر این هست هم ک لغات عربی ترجمه خاص خودشون رو داره مثلا شتر ماده ترجمه اش با شتر نر و مثال های دیگه

عربی کامل ترین زبان برای نزول قران هست

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔
عربی رو گفتن چون اون زمان اسلام برا اونا بودگفتن ک مردم متوجه بشنما میخونیم ک فقط خونده باشیم همین ...

اگ عربی بلد باشی متوجه میشی که قران باید حتمی به زبان عربی نازل میشد