2777
2789

بهترین ضدآفتابی ک تو زندگیم استفاده کردم سنتلا بوده

حتی اگر سختتونه پول جمع کنید برید سمت محصولات کره ای ک واقعا رقیب نداره

حدود۷۰۰عه قیمتش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین ضدآفتابی ک تو زندگیم استفاده کردم سنتلا بودهحتی اگر سختتونه پول جمع کنید برید سمت محصولات کره ...

شما تو تاپیک اخرتون روتیون معرفی کردید 

می تونم منم ازتون کمک بگیرم 

تا به حال هیچ روتینی نداشتم 

و پوستم خراب شده

رنگی یا بی رنگ ؟

بیرنگ

اصلا نباید رنگی زد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شما تو تاپیک اخرتون روتیون معرفی کردید می تونم منم ازتون کمک بگیرم تا به حال هیچ روتینی نداشتم و پوس ...

من صرفا تجربمو گفتم

اگر میخای سوال بپرس اگر بلد باشم میگم

من صرفا تجربمو گفتماگر میخای سوال بپرس اگر بلد باشم میگم

حتما ❤️

فرض کن تا الان فقط یه ضد افتاب یا کرم پودر زدم 

و فقط فوم شست شو داشتم 

دیگه ابرسان و اینا دیگه هیچچچ 

پوستمم معمولیه و فوق العاده خسته به نظر میرسه چون 

کارم پرفشار و از طرفی به پوستمم نرسیدم 

به نظرم چه محصولات پوستی لازمه بگیرم 

اسی من رزالیا نداشتمولی راجب ضدافتاب رنگی، مشکلی نداره فقط باید حتماا به مقدار کافی بزنی رنگی رو معم ...

متاسفانه من رنگی گرفتم 

چون سبزه ام 

من بعد اگ بی رنگ گرفتم 

میشه یه کرم دیگه روش بزنم 

روشن تر کنه پوستم رو 

مثلا کرم پودر؟

خب منی ک یکم سبزه ام و بخوام جایی برم ک یکم پوستم روشن تر بشه چیکار کنم من تا الان رنگی گرفتم

ضدآفتاب بیرنگو بزن

روش یکم سی سی کرم یا بی بی کرم بزن ک سبکه و کاور داره

یا اصلا کرم نزن و ضدآفتابتو با پنکک خشکش کن

یکم با براش پنکک بزن رو ضدآفتابت

متاسفانه من رنگی گرفتم چون سبزه ام من بعد اگ بی رنگ گرفتم میشه یه کرم دیگه روش بزنم روشن تر کنه پوست ...

اره عزیزم

میتونی یا کلا بی رنگ بزنی 

یا رنگی به میزان کافی

یا اول ضدافتاب بی رنگ تو کاامل بزنی روش هرچقد دوس داری ضدافتاب رنگی بزنی دیگه مقدارش مهم نیست

کرمپودرم میشه ها ولی میدونی که روزانه پوستت رو خراب میکنه

اره عزیزممیتونی یا کلا بی رنگ بزنی یا رنگی به میزان کافییا اول ضدافتاب بی رنگ تو کاامل بزنی روش هرچق ...

مشکل من این بود 

طولانی مدت هر روز برای دانشگاه کرم پودر زدم 

اونم ۸ ساعت رو پوستم 

عملا پوستم داغون شده 

دیگه تصمیم گرفتم مراقبت کنم از پوستم

من مادرم لک ملاسما داشت که رفت لیزر کرد الان ۲۰ ساله هر روز ضدافتاب رنگی میزنه لک هاش برنگشته هیچ حتی کمرنگ ترم شده 

تحقیقات جدید میگن ضدافتاب رنگی، به خاطر رنگ دانه هاش حتی واسه پوست مستعد لک خوبم هست منتها اگه بتونی کافی بزنی