2777
2789

دیروز تو جاده یه دیقه زدیم کنار قهوه بخوریم و زیتون بخریم مرد ماشین بغلی واسه خودش فرفره خریده بود بنده خدا با یه ذوقی فرفره بازی میکرد قشنگ مشخص بود داره خاطراتش زنده میشه بعد این دختره ما سمت چپ ماشین بود تا این فرفره رو دید بدو بدو از رو من رد شد خودشو به پنجره سمت راست رسوند دستش بیرون برد به سمت فرفره هی گف عه عه یعنی بده من زنه مرده تا بچه مارو دید فرفره شوهرش گرفت داد به بچه ما باباش داشت میرفت براش بخره هر چی گفتیم دستتون درد نکنه خودمون میخریم براش فایده نکرد دلم برا شوهره سوخت 

بعد دوباره سوار ماشین شدیم یجا واستادیم بنزین بزنیم دختر ما با دختر مغازه دار دوست شد بازی کردن رفتیم ساندویچ اماده بخریم یه ابنبات بعد اینکه حساب کردیم داد دست بچم هر گفتیم حساب کن نکرد این دختره هر جا میره کلی کاسبی میکنه برا خودش تو مهمونیم حاج اقا بهش پول داد این سریع گرفت حاج اقاعه خوشش اومد هی پول میداد اینم سریع میگرف کل پولای جیب حاج اقارو ازش گرفت 😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاسبی نیست خب اکثر بچها همینن 😂 منم بچه بودم یادمه خیلی از بقیه خوراکی و اسباب بازی میگرفتم 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

الان خوشحالی بدم میادازاین بچه ها منم یکیشو دارم ولی شدید برخورد میکنم چون بزرگ بشه عادت میکنه چشمش به دست اینواونه وباید تموم خواسته هاشو برآورده کنم

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️
الان خوشحالی بدم میادازاین بچه ها منم یکیشو دارم ولی شدید برخورد میکنم چون بزرگ بشه عادت میکنه چشمش ...

یه بچه یساله نشون بده اینجوری نباشه توعم اگ با بچه یساله شدید برخورد میکنی باید رو اعصابت کار کنی یذره

از اون بچه هاییه که هیچکس دلش نمیخواد بیاد خونشون 

نزار وسایل خودشون رو بهش بدن وگرنه بد عادت میشه پنج شش سالش هم که شد باز همین کار رو میکنه

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

بلا ازش دور باشه متاسفانه این رفتار درسته اکثر بچه ها از سر ندونستن دارن ولی عاقبت خوبی نداره دختر همسایه ما رو با یه بستنی قیفی گولش زدن تا خانواده اش به خودشون بیاد بچه رو بردن با اینکه خانواده هم کنارش بودن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪