2777
2789

پسرم وزن‌تولدش ۴ کیلو‌بود.. الان دقیقا ۴ ماهش هس تازه شده ۷ کیلو.. به ظاهر هم‌اصلا تپل نیس.. اپتامیل بهش‌نساخت.. ببلاک کامفورت هم‌ دوماه‌خورد‌دیگه‌بدش‌اومد‌نمیخورد.. الان گیگوز میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی به نوع شیر خشک ربط نداره 

ببرش یه چکاپ بده چرا وزن نمیگیره بعضی اوقات ممکنه یه کمبود ویتامینی چیزی تو بدن بچه باشه که مانع وزن گیری میشه 

دارو میدن خوب میشه 

من  خواهرم سر خواهر زاده ام بهترین شیر خشک ها رو از ترکیه می‌گرفت هر کاری کرد این بچه هنوزم که هنوزه بعد 8سال لاغره ولی خدا رو شکر سالم 

اما در مقابل بچه خواهر شوهرم همین چیزهای معمولی رو میدن بهش ماشالا اینقدر تپل هست بهداشت گفته باید کم کنه 

به ژنتیک هم هست عشقم 

اول دکتر ببر اگه مشکلی نیست بزار سیر طبیعی خودش رو بره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

از ماه بعد سوپ، آب آبگوشت، فرنی، سرلاک رو شروع کن فوری وزن میگیره من واسه دخترم از سه ماهگی غذای کمکی رو شروع کردم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
شیر خشک هاشون عجیب هستند بچه ها باهاش وزن نمیگیرن. برخلاف شیر خشک های قدیمی که خارجی بودن

هیچی شیر مادر نمیشه واقعا 

شیر خشک های الان به قول مامانم شده آرد طعم دار هیچی انگار توشون نیست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔