2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا حوله حموم نیاز میشه ؟یا از لوازم ارایش میش یه ضد افتاب +یه رژ برد ؟

ببین هر جا شد باید دوش بگیری چون خیلی گرمه یه حوله ی کوچیک ببر همونا که باهاش دست و صورت خشک میکنیم کافیه

آرایشی هم من که خودم کلا ارایش نمیکنم ضد افتابم نمیزنم 

نقاب میزاشتم سرم که صورتم نسوزه ولی بنظرم اصلا نمیشه چون خییییلی گرمه همون اول اینا آب میشه تو کیفت من یه دونه پماد برده بودم مثل آب روون شده بود بعدشم دائم میخوای وضو بگیری نماز بخونی همه جا ام شلوغه نمیشه دوساعت وایسی بشوری دوباره بزنی 😅

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
مثلا حوله حموم نیاز میشه ؟یا از لوازم ارایش میش یه ضد افتاب +یه رژ برد ؟

رژ و وسایل آرایش جز ضدافتاب نبر عراقی‌ها خیلی بد میدونن 

بجا حوله یه روسری نخی بزرگ ببر هم برا وقتی لازمه بپوشی هم بجا حوله 

هرجا رفتی حتمن دوش بگیر

پماد برا سوختگی ببر

آبلیمو تازه یه بطری کوچیک ببر خاکشیر هم خوبه 

آفتابگیر و ضدافتاب

یه مهر و صلوات شمار و زیارت عاشورا که میشه تو گوشی داشته باشی

فقط یه دست لباس نخی برای تعویض

کفش و دمپای راحت برا پیاده روی نو نباشه نکنه پاتو بزنه

خواستی اسپری کوچیک گلاب ببر برا گرما زدگی پیست کنی رو صورت

اگه با کاروان میری پس هیچ هزینه ای نداری مگه قصد خرید داشته باشی 

دوسداشتی تقویتی یه کوچلو با خودت ببر

چیز اضافه نبر مخصوصا اگه قصد پیاده روی داری 

اگه پیاده روی نمیری یه چادر رنگی یا ملافه ببر برای سرپوش یا انداختن رو تشک بکارت میا

یه مایع کوچلو برای شستن دستت و یه شامپو کوچلو برای شستن بدن و سرت ببر 

فعلا اینا یادمه

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

آها یه چیز ایی یادم اومد

سوزن نخ 

نقاب و دستکش ببر نسوزی 

جوراب ۲ جفت ببر یا یه پاپوش برای  زیارت که مجبور نشی کفش هاتو از امانت داری بگیری بکارت میا

اگه قرص خاصی استفاده میکنی ببر ولی اونجا درمانگاه سیار خیلی زیاد هست برای مشکلات سطحی 

کدئین و استامینوفن ممنوعه

ولی هرچی سبک تر بری راحت تری اگه قصد پیاده روی داری که دیگه صد در صد باید سبک بری

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
شما رفتی پول عراق همراهت بود ؟حدودی نمی دونی تا چن تومن. رو تبدیل کنم به پول اونا خرید ندارم زیادیا ...

دفعه اولته داری میری حتما 200 دینا رو  داشته باش ان شا الله اضافه بیاری ولی داشته باش 

وسایل ضروری کلاه عینک ضد افتاب 

و مهمتر از اون اشنایی با فرهنگ عراقی ها رو توصیه میکنم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یکی از این ۳ راهی ها بی سیم  ببر چون جای شارژ کم گیر میا اینطور میتونی بزنی برق و چند نفر بهش وصل بشن 

پاوربانگ بدردت میخوره 

دفعه اولته داری میری حتما 200 دینا رو داشته باش ان شا الله اضافه بیاری ولی داشته باش وسایل ضروری کل ...

۲۰۰که زیاده  اگه ۱۵۰ ببره باز اضافه میاره 

البته اگه با کاروان میره که هزینه ای نداره مگه قصد سوغات داشته باشه 

اسی اونجا جنس هاش هم خوب نیست نجف چادر ارزونه و خوب 

عبا زیبا هم دارن که ارزون نیس