2777
2789

دوستان قصد بی احترامی ندارم 

همه شما برام قابل احترام هستین 

اما به تاپیک برخی از خانمها نگاه میکنم کل درگیری فکری و ذهنیشون رفتار شوهر و نوع برخوردشه 

چرا یکم رو خودتون متمرکز نمیشین و رو خودتون وقت نمیزارین 

درسته رفتار شریک زندگی خیلی مهمه ولی حساسیت بیش از حد فقط موجب ازار دو طرفه اس 

یا برخی از دوستان به رفتار و توجه همسرشون به خواهرش حسادت میکنند 

و حتی نوع پوشش خواهر همسرشونو تحلیل میکنن و عنوان میکنن که ناراحت میشن پیش همسرم به این شکل لباس میپوشه 

واقعا غیرقابل درک هستین

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بنظرم دلیلش وابستگی بیش از حد

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

اینجا از همه جای ایران هستن

و متاسفانه حق با شماست توی تربیت خیلی از ماها چیزی به اسم اهمیت دادن به خودمون به هویتمون نیست

طرف توی امضاش زده رسالت من اینه خانه دار باشم

چجوری میشه بهش گفت که رسالتت اینه رشد کنی برای خود کمال برای خودت 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم وقتی تو برای خودت ارزش قائل شی خود به خود بقیه هم بهت احترام میزارن در واقع باید انرژی و وقتتو بیشتر برای پیشرفت خودت بزاری نه آویزون کسی بشی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

تازه اگه یکی شاید تو مقصری

میگن تو علیه زنی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

تا حدی قبول دارم اما بعضی ها دیدم واقعا خودشون مقصر نیستند و درست میگند خودم با چشم دیدم که یه جایی بودیم خواهره اومد خیلیییییبی راحت شلوارش کشید پایین فکر کن فیستول داشت عمل کرده بود  خواهره (میشه درز باسن قشنگ یکم بالاتر از مقعد)کشید پایین خم شد گفت داداش ببین بخیه هام خوب زده ؟!؟. جاش ک نمونده؟!؟!

خب این واقعا زشت و خیلی بی فرهنگی خواهرش باشه درست اما آخه انقدر چندش؟!؟ و 

حالا اون به کنار جلو ما ک اقوام درجه یک هم  حتی حساب نمیشدیم چندش بود 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

استارتر در اینکه خانومای ایرانی ب روح و روانشون اهمیت نمیدن درسته ولی .واقعیت تلخ جامعه هم همینه متاسفانه همه چی داره رو ب بی ارزشی و نابودی میرع 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اینجا از همه جای ایران هستنو متاسفانه حق با شماست توی تربیت خیلی از ماها چیزی به اسم اهمیت دادن به خ ...

هرکس یه هدفی داره دیگ شمانمیتونی که بهش خرده بگیری،دوس داره اونجوری زندگی کنه،شاغل بودن ینی به کمال رسیدن؟هرکس کمال روتویه چیزمیبینه،شماحق قضاوت ندارین

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

کیو‌ کیو بنگ بنگ 🥷🏻

خانما آروم‌باشید من زدمش 

قبول دارم خیلی از تاپیکا عجیب غریبه تا جاییکه من فهمیدم یه سری اینجا خانه دارن منتها از اون‌خانه دارایی که هیچ کار دیگه ای نمیکنن جسارت نمیکنم به خانمای خانه دار خیلیاشون هستن واقعا یک ساعت وقت هدر شده تو روز ندارن انقدر که خوب وقتشونو مدیریت میکنن منظور من اون دست افرادیه که کل کار روزانشون همون شستن و جارو و‌دستمال و‌ناهار و شامه این وسط خبری از یه کتاب خوب یه فیلم خوب یه تفریح خوب یه هنر یا مهارت خوب نیست دچار روزمرگی و کسالت میشن و تنها سرگرمیشون میشه فکر کردن به جزییات بی اهمیت ، ذهن مثل عضله اس وقتی ازش کم کار بکشی ضعیف‌میشه و نتیجه اش میشه این

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
هرکس یه هدفی داره دیگ شمانمیتونی که بهش خرده بگیری،دوس داره اونجوری زندگی کنه،شاغل بودن ینی به کمال ...

من گفتم شاغل بودن یعنی کمال؟

شاغل بودن همونقدر کمال نیست که خانه دار بودن نیست

اینا نقش های ادم هستند نه هدف غایی 

هدف خلقت شما این بوده شاغل یا خانه دار بشی؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

جو اینجاشده زن علیه زن هرچندروزیباریکی تاپیک میزنه بقیه رومیکوبه وشخصیت خودشو رو میکنه،بابا تو برو خود را باش

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من گفتم شاغل بودن یعنی کمال؟شاغل بودن همونقدر کمال نیست که خانه دار بودن نیستاینا نقش های ادم هستند ...

والا به شمااینکه یکی خانه داره برمیخوره،این ینی چون خودت شاغلی خانه دارهاروداری میکوبی

والا به شمااینکه یکی خانه داره برمیخوره،این ینی چون خودت شاغلی خانه دارهاروداری میکوبی

خانم من دنبال دعوا نیستم

کامنتم واضح بود

اگر به شما برخورد علتش رو توی خودتون جستجو کنید نه من