من با طلایین خرید و فروش کردم ولی میگن داریک معتبر تره و میخوام طلا بیاد پایین بخرم، سود و زیانش ب قیمت طلا بستگی داره و اینکه بدونی کی بخری و کی بفروشی . خوبیش اینه آنی میتونی بخری و بفروشی ، تو اینستا آراد رو دنبال کن بهت سیگنال خرید میده، fx_arad سیگنالاش تاالان ک من دنبالش کردم درست بوده. سر این آخری فروش زدم ببینم اگ اینم درست بود ک دیگ حرف نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نوسانگیری بلد نیستم اینجوری که همه بخرن بخرم همه بفروشن بفروشم.پارسال تا حالا هر چی پس انداز داشتم داریک طلای آب شده خریدم از گرمی سه میلیون هی رفت بالا هر وقتم پایین اومد نفروختم خداروشکر خیلی سود کردم .وقتی پول بخوام یه کمشو می فروشم میاد حسابم . من خیلی برام مهم بود معتبر باشه که تحقیق کردم همه مجوزهارو داشتن توی جنگم زنگ زدم پرسیدم اگر لازم داشته باشیم می تونیم بفروشیم گفت اره پشتیبانی تو جنگم بود