از صبح كه پاشدم صورت نشسته صبحونه رو برا خودمون و پسر يكسالم آماده كردم بعدش شريع ظرفارو شستم و نهار آماده كردم و تا قبل از اينكه شوهرم بياد جارو كشيدم،گردگيري كردم و كلي چيزميز رو زمين جمع كردم چون پسرم مدام در حال ريخت و پاشه اينم بگم شوهرم امروز آف بوده و سركار نرفته بعد كه اومد خونه از بيرون نهار كشيدم و خورديم و كارام كه تموم شد كمرم درد ميكرد پسرم و گذاشتم پيشش دراز كشيدم هنوز ده دقيقه نگذشته بود برگشته بهم ميگه بيا خوابش كن من خستم همش داره غر ميزنه اين.چرا همش سرت تو گوشيه با اينكه هنوز ده دقيقه نشده بود گوشي دستم بود خيلي عصباني شدم و بهش گفتم هيچ وقت نميبخشمت و قهر كردم.خيلي از اين زندگي خسته شدم حس ميكنم اصلا قدرم و نميفهمه هميشه خونمون تميزه با اينكه خودش خيلي بي نظمه و وسايلش و هميشه خودم جمع ميكنم غذاش آمادست به پسرم هم ميرسم ولي هيچ وقت قدر نميفهمه و باعث ناراحتيم ميشه چيكار كنم بچه ها لطفا آرومم كنيد😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیادی از خودگذشتگی کردی!گاهی باید بزاری خونه کثیف شه،بی غذا بمونه،گاهی باید بگی بچه جفتمونه و منم خسته میشم بزاری بچه پیشش باشه بری به خودت برسی..مخصوصا اگه یه روزایی سر کار نمیره باید کمکت کنه..مادر خونه اگه حالش خوب نباشه زندگی شیرین پیش نمیره.یکم خودخواه باش.
I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
چند روز اعتصاب کن کار نکن . تا بفهمه زنا نباشن زندگیشون چه گندی میشه
يه بار همين كار و كردم و سه روز دست به هيچي نزدم خونه واقعا در حال انفجار بود از كثيفي آخرم مجبور شدم خودم جمع كنم ولي بهش گفتم هربار اذيتم كني همين كار و ميكنم اما چون خودمم وسواسم بيشتر اذيت ميشم اون عين خيالشم نيست
وقتی اون خونه نیس استراحت کن و کارا رو جلوی چشمش انجام بده.
مردا فک میکنن ک خانوما بیکارن وفقط آشپزیه
مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!
چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀 وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐 🍁☺ تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮