از صبح كه پاشدم صورت نشسته صبحونه رو برا خودمون و پسر يكسالم آماده كردم بعدش شريع ظرفارو شستم و نهار آماده كردم و تا قبل از اينكه شوهرم بياد جارو كشيدم،گردگيري كردم و كلي چيزميز رو زمين جمع كردم چون پسرم مدام در حال ريخت و پاشه اينم بگم شوهرم امروز آف بوده و سركار نرفته بعد كه اومد خونه از بيرون نهار كشيدم و خورديم و كارام كه تموم شد كمرم درد ميكرد پسرم و گذاشتم پيشش دراز كشيدم هنوز ده دقيقه نگذشته بود برگشته بهم ميگه بيا خوابش كن من خستم همش داره غر ميزنه اين.چرا همش سرت تو گوشيه با اينكه هنوز ده دقيقه نشده بود گوشي دستم بود خيلي عصباني شدم و بهش گفتم هيچ وقت نميبخشمت و قهر كردم.خيلي از اين زندگي خسته شدم حس ميكنم اصلا قدرم و نميفهمه هميشه خونمون تميزه با اينكه خودش خيلي بي نظمه و وسايلش و هميشه خودم جمع ميكنم غذاش آمادست به پسرم هم ميرسم ولي هيچ وقت قدر نميفهمه و باعث ناراحتيم ميشه چيكار كنم بچه ها لطفا آرومم كنيد😭
زیادی از خودگذشتگی کردی!گاهی باید بزاری خونه کثیف شه،بی غذا بمونه،گاهی باید بگی بچه جفتمونه و منم خس ...
همش تقصير خودمه ميدونم خيلي ليلي به لالاش گذاشتم و بد عادت شده واقعا دارم عذاب ميكشم در حدي لوسه انگار بچمه خودم بايد براش آب ببرم تا بخوره مثلا نشسته رو مبل ميگه ميوه داريم؟چايي داريم؟يعني برو بيار.پيش خودم ميگفتم چقد الان قدرمو ميفهمه كه من كار ميكنم اما فهميدم زهي خيال باطل
وقتی اون خونه نیس استراحت کن و کارا رو جلوی چشمش انجام بده. مردا فک میکنن ک خانوما بیکارن وفقط آشپز ...
جلوش هم انجام ميدم اما اصلا فايده نداره خودش هم خيلي تنبله مثلا ديروز بهش گفتم برو پتو تشكارو مرتب كن اينقد غر زد حين كار كه آخر گفتم برو كنار خودم انجام ميدم و اونم از خدا خواسته تمام روز و كمر درد دارم اما نميفهمه كه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=45956492]متاسفانه اکثر مردا همینن تربیت سنتیه زنا کار تو خونه مردا بیرون حتی اگر طرف بیکارم باشه چون عادت ندا ...[/QUOTE همش تقصير مادرشه تمام خواهر برادراش تنبلن و بي نظم تازه مامانش به منم ميگه تو خيلي وسواسي پسرم اينطوري اذيت ميشه!!! در صورتي كه من خودم لباساي پسرشو هم ميشورم
از اولش کار ندادی دستش. الان هم فک میکنه همه وظایف به عهده خودته و میگه خب از عهده همه شون بر میاد. وقتی بهش میگی برو تخت رو مرتب کن، بذا انقد غرررررر بزنه تا خسته شه! اصلا نرو سراغش!
وقتی میخواهی غذا درست کنی بهش کار بده، بگو بیا پیازهارو خرد کن، برو قابلمه رو بشور. وسایل ناهار رو بیا بذار سر سفره. بهش کار بده. غر غر کرد، اصلا توجه نکن. نیومد کار کنه، توام زیر گاز رو خاموش کن بیا بشین ! یک ماه اینکارو کنی درست میشه
از خون جوانان وطن لاله دمیده / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
تقصیر خودته بدعادتش کردی عزیزم اصلا چه دلیل داره وقتی مرد خونس زن غذا درست کنه من هروقت شوهرم تعطی ...
كافيه يه روز غذا از بيرون بياريم اونوقت فرداش در مياد ميگه ما كه هميشه غذا از بيرون ميخريم!!تقصير خودم هست اما بيشتر تقصير مامانشه اينقد لوسش كرده و ميكنه كه اصلا من و نميبينه وقتي ميريم خونه مامانشينا مامانش همش دستش و ميبوسه و هي بهش ميگه تو بهترين پسر دنيايي و به من ميگه قدر شوهرت و بدون فرشتست!!شوهرم الان فك ميكنه واقعا فرشتست از بس كه تعريفش كردن خانوادش.البته واقعا برا بقيه خوبه و مهربون اما برا زنش هيچ