2777
2789
عنوان

از دست شوهرم عصبانيم😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 27 پست
زیادی از خودگذشتگی کردی!گاهی باید بزاری خونه کثیف شه،بی غذا بمونه،گاهی باید بگی بچه جفتمونه و منم خس ...

همش تقصير خودمه ميدونم خيلي ليلي به لالاش گذاشتم و بد عادت شده واقعا دارم عذاب ميكشم در حدي لوسه انگار بچمه خودم بايد براش آب ببرم تا بخوره مثلا نشسته رو مبل ميگه ميوه داريم؟چايي داريم؟يعني برو بيار.پيش خودم ميگفتم چقد الان قدرمو ميفهمه كه من كار ميكنم اما فهميدم زهي خيال باطل  

وقتی اون خونه نیس استراحت کن و کارا رو جلوی چشمش انجام بده. مردا فک میکنن ک خانوما بیکارن وفقط آشپز ...

جلوش هم انجام ميدم اما اصلا فايده نداره خودش هم خيلي تنبله مثلا ديروز بهش گفتم برو پتو تشكارو مرتب كن اينقد غر زد حين كار كه آخر گفتم برو كنار خودم انجام ميدم و اونم از خدا خواسته تمام روز و كمر درد دارم اما نميفهمه كه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش تقصير خودمه ميدونم خيلي ليلي به لالاش گذاشتم و بد عادت شده واقعا دارم عذاب ميكشم در حدي لوسه انگ ...

محبت که از حد بگذره میشه وظیفه..غصه نخور،کم کم این عادتارو از سر خودت بنداز که تا آخر عمرت واسه کمر درد و پادرد و دست درد دنبال دکتر نباشی عزیزم.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

[QUOTE=45956492]متاسفانه اکثر مردا همینن تربیت سنتیه زنا کار تو خونه مردا بیرون حتی اگر طرف بیکارم باشه چون عادت ندا ...[/QUOTE همش تقصير مادرشه تمام خواهر برادراش تنبلن و بي نظم تازه مامانش به منم ميگه تو خيلي وسواسي پسرم اينطوري اذيت ميشه!!! در صورتي كه من خودم لباساي پسرشو هم ميشورم

از اولش کار ندادی دستش. الان هم فک میکنه همه وظایف به عهده خودته و میگه خب از عهده همه شون بر میاد. وقتی بهش میگی برو تخت رو مرتب کن، بذا انقد غرررررر بزنه تا خسته شه! اصلا نرو سراغش!

وقتی میخواهی غذا درست کنی بهش کار بده، بگو بیا پیازهارو خرد کن، برو قابلمه رو بشور. وسایل ناهار رو بیا بذار سر سفره. بهش کار بده. غر غر کرد، اصلا توجه نکن. نیومد کار کنه، توام زیر گاز رو خاموش کن بیا بشین ! یک ماه اینکارو کنی درست میشه

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
تقصیر خودته بدعادتش کردی عزیزم اصلا چه دلیل داره وقتی مرد خونس زن غذا درست کنه من هروقت شوهرم تعطی ...

كافيه يه روز غذا از بيرون بياريم اونوقت فرداش در مياد ميگه ما كه هميشه غذا از بيرون ميخريم!!تقصير خودم هست اما بيشتر تقصير مامانشه اينقد لوسش كرده و ميكنه كه اصلا من و نميبينه وقتي ميريم خونه مامانشينا مامانش همش دستش و ميبوسه و هي بهش ميگه تو بهترين پسر دنيايي و به من ميگه قدر شوهرت و بدون فرشتست!!شوهرم الان فك ميكنه واقعا فرشتست از بس كه تعريفش كردن خانوادش.البته واقعا برا بقيه خوبه و مهربون اما برا زنش هيچ  

از اولش کار ندادی دستش. الان هم فک میکنه همه وظایف به عهده خودته و میگه خب از عهده همه شون بر میاد. ...

ممنون از راهنماييت دوستم👍🏻 همين كارو ميكنم اميدوارم جواب بده

بله دیگه نود درصد رفتارای مردا وپرروبازی هاشون بخاطر رفتار مادرا هست

اینقد به پسرا ازبچگی بها دادن که مردا فک میکنن زنا نوکرشونن زنا باید زحمت بکشن اونام لم بدن

ازجامعه مردسالار جز اینم نمیشه توقع داشت