2777
2789

دوستان من یه کلیات صادقانه از خودم بهتون بدم تا بتونید نظر منطقی تری بدین 

من ۳۲ سالمه و دو تا بچه دارم 

کارای کوچیک که به درآمد برسم رو انجام دادم ولی هیچ کدوم از درآمد ها منو راضی نکرده 

مثل همه مردم دنبال درآمد زیاد هستم 

شغل همسرم جوری هست که در حد متعارف نیازهای زندگیمون رو رفع کنه 

یعنی محتاج نیستیم اما لاکچری هم نیستیم 

بقیه رو پست بعدی میفرستم که خوندنش خارج از حوصله نباشه 

مشکل اینجاست که حس میکنم اگه منتظر بزرگ شدن بچه هام باشم سنم میگذره و به آرزوی قلبیم که استقلال هست نمیرسم 

از یه طرف هم بخوام کار مد نظرم رو انجام بدم به خاطر کوچیک بودن بچه هام خیلی اذیت میشم چون همسرم همیشه نیستن 

اکثرا سر کار هستن 

اما با خودم میگم الان که سن و سالم اکی هست وقت تلاش کردنه باید تلاش کنم تا آینده بهتری برای بچه هام بسازیم 

چون همسر من به تنهایی نمیتونه بهترین امکانات رو فراهم کنه 

الان میتونه چون فقط پسرم مهد و کلاس میره دخترم که بزرگ شه هزینه های اونم اضافه میشه و فکر نمیکنم درآمد همسرم کفایت کنه 

مشکل اینجاست که حس میکنم اگه منتظر بزرگ شدن بچه هام باشم سنم میگذره و به آرزوی قلبیم که استقلال هست ...

یکی از خصوصیات اخلاقیم اینه که معمولا همه چی رو نصفه و نیمه ول میکنم و به آخر نمیرسونم 

یعنی به خودم اعتماد ندارم 

همسرم حمایتم میکنه هیچ وقت هم به روم نیاورده که همه چی رو نصفه ول کردم 

میترسم سرمایه بذاریم بعد دوماه خسته شم و نخوام ادامه بدم 

شغلی که مد نظرم هست 

فروش نون و شیرینی هست 

مثل نان سحر 

یا نون و شیرینی هایی که تو رفاه و همچین جاهایی میفروشن 

حالا نظر شما چیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.