2789
عنوان

بیایین از متلک های خنده داری که شنیدن بگین😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40497 بازدید | 167 پست

باورتون میشه داشتم میرفتم دانشگاه تو تاکسی ی پسر بچه دبستانی سوار شد 

بهم شماره داد بعد تاکسی جلوی دبستان پسرانه پیاده اش کرد 

نصف کف دست بود 

منم شماره ه اش پرت کردم از در بیرون 

باد دوباره اوردش تو 

فکر کنم قسمت بود باهم دوست بشیمب فرزندی قبولش کنم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یه بار من و دختر همسایمون که خیلی قد بلند بود رفته بودیم بیرون شال بخریم یه پسره با دوستش رد شد و گفت قد و بالای تو رعنا رو بنازم ...بیا بریم زیر پتو کارتو بسازم ....طفلک دختر همسایمون تا برسیم خونه گریه کرد 😁

خدایا خودت پناه من و بچه هام باش . آمین💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

يه بارم ٢٢بهمن  بودرفته بودم جايي كار داشتم يه پسره با موتور افتاده بود دنبالم  ميگفت ...

😁😁😁😁

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
باورتون میشه داشتم میرفتم دانشگاه تو تاکسی ی پسر بچه دبستانی سوار شد  بهم شماره داد بعد تاکسی ...

به فرزندی قبول کنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

یه بارم با اتوبوس بر میگشتم خونه...پشت سرم یه پسر لات نشسته بود...هی میگفت عروس ننم میشی...من اخم کردم محل ندادم...بیشعور ادامس چسبونده بود به چادر نازنینم...منم نفهمیدم..گندزده شد به صندلی وچادر

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
برا منم پيش اومد  پسره زشت و لاغر و بد تيپ افتاده بود دنبالمون😑 گيرداد ب دوستم هي حرف ميزد و ...

منمو دوستام دوران دانشجویی خوابکاه بودیم غروبا میرفتیم پارک یه پسره هر روز دنبالمون بود ماهم هفت هشت نفری میرفتیم.  یبار داشتم میخندیدم دوست پسره گفت اخه رفیقم خراب همین خنده هات شده دیگه😀😀😀 منم تو ابرا بودم واسه خودم😂😂 

چندروز بعد اومد شماره بده توجه نکردم بهش نشستیم تو ایستگاه اتوبوس دوستم بهش گفت برو گمشو ديگه اونم بلند بلند شمارشو گفت.و بعد گف زنگ بزنی منتظرم

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
یه بار من و دختر همسایمون که خیلی قد بلند بود رفته بودیم بیرون شال بخریم یه پسره با دوستش رد شد و گف ...

خاک بر سرا چه زودم شاعر میشن😆😆

منمو دوستام دوران دانشجویی خوابکاه بودیم غروبا میرفتیم پارک یه پسره هر روز دنبالمون بود ماهم هفت هشت ...

چه پرو بوده 😃

یبار هم داشتیم با دوستم از مدرسه بر میگشتیم دو تا پسر داشتن از کنارمون رد میشدن و اتفاقا اصلا هم تو باغ ما نبودن ...یهو یکیشون به اون یکی گفت فک میکنم که .....یهو دوستم فقط همینو شنید و برگشت به من با صدای بلند و پوزخند طوری که اونا بشنون گفت : فکر هم میکنن ...وااااای یهو همون لحظه پسره برگشت گفت : خواستین شما رو هم م ی ک ن ی م ....

منو دوستم تا مدرسه لالمونی گرفته بودیم ...دوستم که یه حالت دپرس هم شده بود ...😁

خدایا خودت پناه من و بچه هام باش . آمین💖

یه بارم یکی از دوستام داشته میرفته کلاس...یه موتوری سه ترک نشین...هرسه میزنن به پشت دوستم وگازشو گرفتن ورفتن

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل