2789
عنوان

بیایین از متلک های خنده داری که شنیدن بگین😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40497 بازدید | 167 پست

من دوره سوم راهنمایی بودم.بعدظهرا بعضی وقتا میرفتم کلاس ریاضی تقویتی.یه ساعتی بود که خیلی خلوت بود.تو کوچمون.یه موتوری اومد از پشت زیر باسنمو گرفت.تا مدتها صدای موتور میشنیدم به پشت نگاه میکردم

هرکی امضامو دید لطفا برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه پرو بوده 😃

اره یادش بخیر.  کلا پا ب پام راه میومد تو هر کافه و پارک و  فروشگاهی ک میرفتیم 😃 هرچی ام بی توجهی میکردم از رو نمیرفت. خداروشکر از اون شهر رفتم

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

توراه مدرسه یه پسره خونشون همونجا بود هرروز متلک مینداخت محل نمیزاشتم.اخر سال ک رفتم کارناممو بگیرم اومده بود سرراه.از جلوش رد شدم شدم.گفت مردم ریدن عنش مونده واس ما  

حرصش گرفته بود حسابی  

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
ی بارم با دخترعموم ک خیلی چاق بود رفتم پارک یه موتوریه اومد گفت چطوری بشکه ی پی پی    

بیچاره دختر عمو😆😆😆

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

دبیرستان بودم بادوستم بودیم یه پسره بهم گفت خشگله یه بوس میدی منم یه پسره لات داشت از کنارمون رد میشد گفتم اتفاقا اون آقام دیروز به خواهرت همین حرفو زد خواهرتم عجب ماچی بهش داد تا دم مدرسه دنبالمون کرد  

خیلی جذابم ن             امیلیا دنسر کی بودی تو     
با دوستم بستنی میخوردیم دوتا پسره از روبرو رد میشدن یکیشو ن گفت به دماغش مالیده منم اومدم پاک کنم هی ...

وااااای اشکم دراومد از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂

یه بارم داشتم رد میشدم سرمو زیر انداخته بودم درحال فکر....یه پیرمرده گفت ....سرتو بالا کن .یه نگاه به ماکن...بیچاره اهل دل بوده

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
یه بارم داشتم رد میشدم سرمو زیر انداخته بودم درحال فکر....یه پیرمرده گفت ....سرتو بالا کن .یه نگاه ب ...

😂😂😂😂

يه بار با ابجيم رفتيم بيرون دوتا پسره با ماشين ميومدن دنبالمون شب بود تاريكم بود يهو سرشو از شيشه اورد بيرون قيافش مثل حبس كشيده ها بود گفت دوس پسر قاچاق فروش با خدمات پس از فروش نميخواي😑منو ابجيم گفتيم اييييي😖فرارررر كرديم