2789
عنوان

بیایین از متلک های خنده داری که شنیدن بگین😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 40497 بازدید | 167 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

يه بار يه پسره افتاد دنبالمون بعد ازمون جلو زد 😐

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
یه دوستم دوران دانشجویی رفته بود نجاری یه اینه واسع اتاقشون درست کنه اونم پیرمرد بود گفته اینه رو د ...

اون چی ؟!!!میزد اینه رو تو سرش

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل

بچه ها ی خاطره خنده دار بگم 

متلک نیس 

شوهرم تازه ت ل   گ   ر   ا  م نصب کرده بود بلد نبود چطوریه 

تو گروه همکاراش بود اونم همکرا و ریسس های جدی ک خیلی باهاشون رودربایستی داره 

گروه هم  فقط واسه این بود که اخبار محل کار رو بزارند حتی هیچ حرف دیگه نمیزدن 

اقا این شوهر ما دستش رفت رو یه استیکر وحشتناک 

یه مرد سیبل گنده ک پایینش نوشته بود عروس ننم میشی؟؟؟!!

واااای داشت سکته میکرد زود ت ل گ   ر   امشو پاک کرد طفلی فکر میکرد با این کار استیکره نمیره

من ک رسما زمین رو گاز میزدم از خنده

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

یه بارم از دانشگاه بر میگشتم...حسابی خسته بودم...یه پسر از این داغونها اومد شماره بده...نگرفتم..‌گفت دختر هرچی زشت تر...اداش بیشتر  ...

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
يه بار با دوستم بيرون بوديم يه پسره گير داده بود منم جوابشو نميدادم بعد دوستم گفت گمشو ديگه گفت به ...

😂😂😂😂😂

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند