2789

اول بگم من از اونایی هستم که هر چیم متلک بشنوم جواب نمیدم کلا خودم رو به کری میزنم حالا چه حرصم بگیره چه خنده

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

زمان دانشجویی داشتیم تو خیابون با دوستامون میرفتیم یه گروه پسر از جلومون رد شدم گفتن خدایی کفش سفیده خوشگل بود ما همه نیگا کفشا کردیم کفش هیشکی سفید نبود صدای خنده هاشون پیچیده بود😅😅

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

يه بار داشتيم با چند تا از دوستام برميگشتيم از مدرسه يه پسره خوشگل و خوشتيپ رد ميشد گفت كتوني قرمزه عشق منهههه يهو همگي پاهاي همديگرو نگاه كرديم هيچ كدوم قرمز نبوديم مرديم از خنده🤣حركتمون خيلي ضايع بود

چند روز پیش یه موتوری گفت ببخشید خانم فکر کردم میخواد ادرس بپرسه گفت اهل سکس گروهی یا تکی هستی اولش نفهمیدم ولی در کل نمیخاسم جواب بدم حتی اگه ادرس میپرسید رد شدم رفتم تازه فهمیدم چی گفته. رفت دور زد دوباره اومد داشت میگفت که فوری گوشیمو دراوردم گفتم حالا پلاکتو که دادم پلیس جوابتو میگیری بدبخت همچین دور زد و در رفت که نزدیک بود بخوره زمین  

شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم