2777
2789
عنوان

امشب یه کار بدی کردم 😭😭😭

888 بازدید | 64 پست

امشب عموم هیئت داشت. شام میداد قبل رفتن با شوهرم دعوامون شد سر هزینه دکتر ب خاطر همین شوهرم نیومد. منم میدونستم اگه براش غذا نیارم دوباره بهانه میکنه دعوا راه میندازه موقع شام براش غذا کنار گذاشتم بعد دیدم حجم غذاشون خیلی کمه ولی خب غذا زیاد بود فقط تو بشقاب کم کشیده بودن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

و در ادامه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

من در اینجور مواقع براش نمیبرم .میخواست خودش میامد 

اگر نه نون پنیر بخوره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم امروز کار بدی کردم ولی پشیمون نیستم و بسی خرسندم 😁

خوب کاری کردی حتما لازم بوده 😁😁

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

خلاصه دیدم غذای تو بشقاب خیلی کمه دو تا غذا گذاشتم کنار رختم تو ظرف ک براش بیارم حس میکنم زن عموم خیلی ناراحت شد ک من غذا گرفتم پلی بخدا اگه نمیاوردم باز دعوامون میشد  . هیچوقت اینجور جاها غذای اضافه نمیگیرم اولین بارم بود ولی از وقتی اومدم از خجالت دارم گریه میکنم حس میکنم زن عموم خیلی بد نگاه میکرد. میدونم کارم زشت بود نباید غذا بر میداشتم اونم دو تا. البته یکیشو خودشون دادن گفتن ببر پاسش دومی رو من خودم برداشتم. خاک ب سرم کنن دیگه چجوری تو روی زن عموم نگاه کنم😭😭😭