2777
2789

یک ماهه عروسی کردیم ، مادرشوهرم از بس نشسته پشت سرمون حرف زده هرکی از اقوامشان ما رو میبینن ، میگن زود ب زود بیاید حتی اگر ما نمی‌آیم شما بیاید 

یک ساعت راهمون هست 

و تو این یک ماه تقریبا هر هفته رفتیم، ولی بازم انگار مادرهمسرم توقع داره

دیگه دیشب تو جمع دخترخاله همسرم ک مجرده برگشت گفت پنجشنبه ها بیاید ، شب هم بمونید 

من حرصم گرفت ازش و جوابشو ندادم . 

فقط یه لبخندی زدم و گذشتم ازش 

بیشتر حرصش گرفت بلندتر گفت همسرم بشنوه ، همسرم هم جوابشو نداد

هنوز جواب نگرفتی 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا.ول کنا.واسه هرچی و هر حرفی اعصابتو خورد نکن

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

اوایل عروسی آدم خیلی حساسه ولی الان انقدر خوردم ک افعی شدم

نیازی به حرص نیست لبخند بزن و کار خودتو بکن

زیاد هم برید سبک میشید،هر موقع دوست نداشتید هم نرید سر بزنید،آخر این این رفت وآمد حرف در اوردن های فامیل هست به جاش خودتون برید هوا خوری

مادرشوهر لعنت بهت فقط فتنه

منم دوسه روز پیش خاله شوهرم تصویری بهش زنگ زد هستن فنلاند مثل اینکه بستری بود تو بیمارستان من باهاش حرف نزدم رفته پیش مادرشوهرم گفته حالمو نپرسیده اونم امشب زنگ زده چرا حالشو نپرسیدی وفلان گفتم من غیراز مامانم وخودتو شوهرم به هیچکس زنگ نمیزنم حوصلم نمیشه به خاله خودمم زنگ بزنم نشسته ورزدن باشوهرم بحثم شد انشالله خیرنبینه

چه خبره ی ساعت فاصلست هر هفته میرید شاید زیاد میرید بحالت مسخره میگن

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

مادرشوهر لعنت بهت فقط فتنهمنم دوسه روز پیش خاله شوهرم تصویری بهش زنگ زد هستن فنلاند مثل اینکه بستری ...

عزیزم کاش جواب نمیدادی . بنظرم اصل مهم ازدواج جواب ندادن و لبخند زدن و کار خودت رو کردن هست . این یعنی موفقیت 

حالا خودتو ناراحت نکن. بیخیال باش گلم. سخته ولی باید تلاش کنیم باشیم

چه خبره ی ساعت فاصلست هر هفته میرید شاید زیاد میرید بحالت مسخره میگن

همسرم میبره 

منم نرم خودش میره 

البته سه ساله پدرشوهرم فوت کرده ، دیگه همسرم میگه اخر هفته باید اونجا پیش خواهر و مادرم باشم

عزیزم کاش جواب نمیدادی . بنظرم اصل مهم ازدواج جواب ندادن و لبخند زدن و کار خودت رو کردن هست . این یع ...

حرصمو در آورد دیگه بیشعور زنگ زده گوشی شوهرم میگه بازنت کاردارم اخرشم میگه پسرم نبود کی تورو میگرفت خداروشکر ازپسرش سرم ها زنیکه عقده ای 

عزیزم کاش جواب نمیدادی . بنظرم اصل مهم ازدواج جواب ندادن و لبخند زدن و کار خودت رو کردن هست . این یع ...

افرین منم خالهای شوهرم ده ساله هر وقت میبینن منو میگن خونا ما هم بیا اوایل میرفتم ولی اونا نمیومدن دعوت هم که میکردم باحالت مسخره میگفت بزار فصل هندونه بشه ی دونه بخربم بیایم خونتون منم دیگه الان چن ساله خونشون نرفتم هربار ببینن بگن بیا میگم باشه حتما و کار خودمو میکنم

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

همسرم میبره منم نرم خودش میره البته سه ساله پدرشوهرم فوت کرده ، دیگه همسرم میگه اخر هفته باید اونجا ...

مثل شوهر من باورت میشه ۲۰ راهمون بود میبرد چن روز چن روز نگه میداشت الان طوری شده سال بسال نرم نمیگه بیا بریم