2777
2789
همینجا بعضی دخترها تاپیک میزنن بین دوست پسر و خواستگارم کدوم رو انتخاب کنم.بعضی از آدمها (چه دختر، چ ...

اره دیدم درست میگی

والا  تو عمرم کلا دوتا دوست دختر داشتم

همش سرم تو درس دانشگاه کار باشگاه بوده 

اهل دختر بازی هم نبودم

همه اینجوری  نیستن ما با یکی بودم  اینقدر  خوب جواب میداد عذاب وجدان میگرفتم دیر ج میدادم

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نی نی یار پنج قبلا گفته با اقایون نباید حرف بزنید یا تو خصوصی برید ممنوعه

من فقط اطلاع دادم 

لطفا برای سلامتی پدر و مادرم دعا کنید و ایشالا تو خونه همه شادی باشد کسی اسکرین نگیره لطفا

بله از جهاتی درست میگینولی خدا نیاره روزی کسی جای من باشه چرا چون اون موقع بی پناه واقعی شدم وقتی دو ...

اون دیگه با معرفت آدما مونده و سطح درکشون 

من خودم رو داغ عزیز حساسم برا همین یکی داغدار میشه براش سنگ تموم میذارم 

ولی واقعا معتقدم آدم عاقل نمیشینه پای دوست پسری که تکلیفش مشخص نیست یا از اون بدتر سربازه!!!!

من ۳۱ولی اندازه یه پنجاه ساله رنج روی قلبم خوردهو صوزتم هیولا شده از بس درد کشیدمدیکه خودمم نمیشناسم

ما هم رنج کشیدیم البته خداروشکر از چهرم مشخص نیست😅 

امیدوارم از این به بعد براتون خوب باشه و یه کیس مناسب بیاد تو زندگیتون

اون دیگه با معرفت آدما مونده و سطح درکشون من خودم رو داغ عزیز حساسم برا همین یکی داغدار میشه براش سن ...

ولی من تکلیفم مسخص بود براش میخاستم برم خواستگاریش

امیدوارم فرزند پسر شما روزی عین من نشه و یع دختر توموقعیت سخت ولش کنه

چون اون موقع مشخصه میشه شما که مادرشین چه حالی میشین‌!!!!!!!!!!!!

دوست پسر دوست دختر تعهد ندارن بهم ؟ هروز با یکی باشی یا از این دختر پسر بزی یا یکی دیکه ؟ خرفا میزنی ...

الان خیلی بد شده وعض مردم 

الان دیگه نه مرد پای زنش وایمیسه نه بعضی زن ها پای مرد

انسان نباید حریص و تو بعضی موارد تنوع طلب باشه 

اون شخصی که شما باهاش بودی فقط به خواطر هوس خودش جلو اومده واقعا عاشقتون نبوده اگر بود تو سختی ومشکل تنهاتون نمی‌گذاشت 

نگران نباشید سعی کنید آدم درست رو وارد زندگیتون کنید

الان بهش حسی نداری؟شاید پشیمون باشه

جنس فروخته شده پس گرفته نمیشه

کسی که تو موقع سخت زندگیم وقتی بهش نیاز داشتم باید کنارم میبود و بجاش ولم کرد رفت با یکی از ما بهتر لیاقتش پشت سرمه نه در کنارم …

از بعد از اون تنهام ولی مطمئنم تنهایی بهم خیانت نمیکنه و همراهمه 

ولی من تکلیفم مسخص بود براش میخاستم برم خواستگاریشامیدوارم فرزند پسر شما روزی عین من نشه و یع دختر ت ...

خب منم برادر دارم نیازی به پسر داشتن نیست. خوشبختانه اصلنم تو فاز دختر و این چیزا نیس. فقط یه بار اومد با یکی دوست بشه ولی من دیدم دختره فاز ازدواج برداشته ، به برادرم گفتم بهش بگو که قصد و موقعیت ازدواج نداری که دختر مردم الکی دل خوش نکنه. همونجا بعد دو هفته کات کرد که دختر مردمو بازی نده! قطعا به پسر خودمم این آموزشا رو خواهم داد که نه بازی بده نه بازیچه بشه

الان خیلی بد شده وعض مردم الان دیگه نه مرد پای زنش وایمیسه نه بعضی زن ها پای مردانسان نباید حریص و ت ...

بله درست میگین

چی بگم

مرسی از اینکه درکم کردین

من زندگیم بر اساس تعهد بود عین پدرم که هیچ وقت به مادرم خیانت نکرد