2777
2789

سلام داگز فردا داخل صرافی  نوبیتکس لیست میشه اگ جم کردی بااین کد  وارد صرافی نوبیتکس  شو و ثبتنام کن تا بهت ارز هدیه و  تخفیف کارمزدتعلق بگیره

کد دعوت:

۱۰۷۱۰۲۹

اپ صرافی رو از گوگل پلی یا بازار دانلود کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا نمیتونی بفروشی فقط ب کیف پول وصل کن و مطمعن باش ک وصله تا دوم شهریور ک گفتن لیست میشه انتقال بد ...

سلام داگز فردا داخل صرافی ایرانی   نوبیتکس لیست میشه اگ جم کردی بااین کد  وارد صرافی نوبیتکس  شو و ثبتنام کن تا بهت ارز هدیه و  تخفیف کارمزدتعلق بگیره

کد دعوت:

۱۰۷۱۰۲۹

اپ صرافی رو از گوگل پلی یا بازار دانلود کن 

وصل کردی کیف پول؟باید تو کیف پول تون بخری تقریبا ۲۰۰تومن برای کارمزدبعد میاد تو کیف پولت بعد باید ان ...

توی تونکیپره بلدنیستم انتقال بدم ب کیف پول ایرانی🥲

دوست دارحیوانات
توی تونکیپره بلدنیستم انتقال بدم ب کیف پول ایرانی🥲

کاری نداره احراز هویت کن صرافی ادرس کیف پولت رو میدی تونکیپر برات واریز میکنه

من صرافی نوبیتکس برداشت کردم

بله من فروختم خداییش داگز پول خوبی داد حداقل مسخره بازی همسترو شست برد. من که همچنان ایردراپای معتبر مث داگز رو میزنم چون یه خوبی که داره بعد همستر خیلیا دیگه حضور ندارن و پول بیشتری گیرمون میاد.. البته  اگه می خواید پول خوبی گیرتون بیاد باید ایردراپای خوبو پیدا کنید.

این جا مجانی بهتون  ایردراپای معتبر معرفی میکنه

https://macs.malilandex.com/landing-webinar-presentation