2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

46 بازدید | 5 پست

دوستان اگه کسی می‌دونه اطلاع بده من پیام نور رشته مشاوره سال ۱۴۰۰ ثبت نام کردم ۶ ترم خوندم و ۵ واحد دیگه دارم تا پاس کنم اما دیروز به من زنگ زدن گفتن که از تهران قبولیت لغو شده به خاطر مغایرت معدل مثل اینکه زودتر اطلاع داده بودم اما دانشگاه الان به ما اطلاع داده الان باید چیکار کنم می‌تونم شکایت کنم و اینکه غیر از شکایت بخوام مجدد ثبت نام کنم باید یه رشته دیگه‌ای بخونم و تغییر رشته بدم و تطبیق بدم یا اینکه همون مشاوره رو قبول بشم و معادل سازی کنم؟

و اینکه من فقط ثبت نام اینترنتی رو انجام دادم مدارک حضوری تحویل ندادم می‌تونن ایراد بگیرند یعنی مشکلی پیش میاد یا اینکه نه  اینترنتی می‌تونه کافی باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.